GEOANĂ, VANGHELIE ȘI ȘOVA, SUSPENDAȚI DIN PSD

UPDATE: Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, conform primelor informaţii date pe surse din şedinţa PSD.

Cu toate acestea, declaraţiile lui Mircea Geoană au fost în contradictoriu. Fostul preşedinte al PSD a explicat, la ieşirea de la şedinţă, că nu a fost exclus din partid, ci că a fost suspendat până la Congres.

Știrea inițială:

Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova au fost suspendați din PSD.

Anunțul a fost făcut de Mircea Geaonă după ședința PSD care a avut loc miercuri.

"Trecem peste un moment delicat. A fost o discuție extrem de lungă și foarte utilă. Domnul Ponta a făcut propuneri de excludere pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine. Până la urmă, după o discuție lungă și contradictoria s-a decis doar suspendarea lui Marian Vanghelie, a lui Dan Șova, dar și a mea până la Congresul PSD. Nu vreau să fac și alte comentarii la cald. Sunt momente care trebuie depășite prin solidaritate. Nu așa trebuie să procedăm. Cred că, în cele din urmp, PSD a găsit o formulă pentru a merge mai departe. Și președintele a jucat cu șefia pe masă la acest subiect. Nu mi s-a reproșat nimic și atunci și motivele sunt pe măsura reproșului", a zis Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel