Geoană: PSD are doi potențiali candidați la Președinție

Mircea Geoană
Mircea Geoană

Senatorul social-democrat Mircea Geoană spune că în interiorul PSD există două persoane care au capacitatea și notorietatea necesare pentru a candida la cea mai înaltă funcție în stat: el și premierul Victor Ponta. 

Geoană confirmă astfel afirmațiile președintelui PSD, Victor Ponta, care vorbea, sâmbătă, la reuniunea femeilor social-democrate, despre posibilii candidați ai PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie, nominalizându-se pe sine și pe Mircea Geoană. Din sfera personalităților din exteriorul PSD, Ponta îi menționa pe Mugur Isărescu, Sorin Oprescu și Călin Popescu Tăriceanu.

Geoană, învins în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale din 2004, spune că "realitatea momentului de astăzi" în recomandă pentru o nouă candidatură.

Este un lucru simplu, clar și neîndoielnic pe care și Victor Ponta l-a spus la întâlnirea din data de 8 martie, că în PSD sunt doi lideri politici, domnia sa și cu mine, care avem cota de încredere, de notorietate și capacitatea de administrare a unei asemenea funcții. Sunt doi potențiali candidați în PSD, eu și Victor Ponta", a declarat Geoană, marți seară, la Realitatea Tv.

Înaltul Reprezentant al Guvernului a precizat că PSD va avea în mod sigur un candidat la prezidențiale, care va fi stabilit după alegerile europarlamentare din 25 mai.

Adevărarta provocare pentru noi este calitatea guvernării, dacă ea va merge mai bine, dacă din acest rău care însemană ruperea USL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel