Geoană: Nu se pot lua decizii în cadrul întâlnirii de la Sinaia

ponta-geoana
ponta-geoana

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, că întâlnirea informală a Biroului Permanent Naţional al partidului, din Prahova, nu este statutară şi, prin urmare, nu se pot lua decizii cu privire la o posibilă sancţionare a sa.

Geoană a spus că întâlnirea informală a BPN de miercuri de la Româneşti, din judeţul Prahova, nu este conform Statului, prin urmare cei prezenţi neputând lua decizii oficiale. El a precizat că nu a fost invitat să participe.

Întrebat dacă acest BPN informal ar putea să îl sancţioneze pentru afirmaţiile sale recente, Geoană a răspuns: "Sunt absolut convins că acest partid rămâne unul care funcţionează după Statut. Întâlnirea de la Sinaia (Româneşti - n.r.) este informală, nu are valoare de şedinţă statutară a BPN şi este în afara Statutului şi în afara cadrului să se discute orice altceva decât subiectul pentru care a fost convocată. Am înţeles că este vorba despre strategia partidului pentru perioada următoare, aştept cu interes şi eu să văd care este strategia".

Conducerea PSD a convocat, pentru miercuri, iniţial la Sinaia, o şedinţă restrânsă a Biroului Permanent, la care nu au fost chemaţi toţi vicepreşedinţii, surse din partid declarând pentru Mediafax că se va încerca conturarea unei curent de opinie pentru suspendarea lui Mircea Geoană din partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel