Geoană încurajază comerțul cu pepeni de Dăbuleni

pepeni
pepeni

Președintele Senatului, Mircea Geoană, a mers astăzi în Piața Sudului, zona electorală pe care o reprezintă, şi a discutat circa jumătate de oră cu producătorii despre problemele cu care aceștia se confruntă.

N-a plecat cu mâna goală pentru că a cumpărat o „lubeniţă rotofeie” de opt kilograme. Politicianul, care a venit împreună cu soția sa, Mihaela, a plătit marfa și a lăsat și ceva în plus, făcând astfel „safteaua” unui producător de pepeni verzi din colegiul în care a fost ales senator, Dăbuleni. Producătorii din colegiul lui Geoană purtau tricouri şi şepci de culoare roşie, inscricţionate cu "Dăbuleni. Casa pepenilor". El le-a promis producătorilor că va face demersuri pentru înregistrarea produsului la OSIM, pentru a nu mai veni „niciun turc să spună că e de Dăbuleni”.

În altă ordine de idei, Geoană a precizat că așa-zisul război dintre Palatele Cotroceni şi Victoria reprezintă de fapt un joc de imagine, o „cacealma”, în condițiile în care relaţia dintre preşedintele Băsescu, premierul Boc şi PDL este una „ombilicală”. De asemenea, fostul președinte PSD a calificat drept lipsit de omenie și criminal gestul de a impozita pensiile mici și medii, așa cum a propus șeful statului. În plus, și-a manifestat neîncrederea că prețurile vor mai reveni la nivelul anterior în cazul se va decide scăderea TVA.

Geoană s-a referit și la o declarație făcută de liderul PNL Crin Antonescu care s-a pronunțat pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Băsescu oricând aceasta ar fi posibilă şi necesară. Geoană a susținut însă că întâi trebuie izgonită actuala guvernare pentru că „până la Băsescu mai e distanţă”. În plus, a insistat că PSD şi PNL trebuie să aibă înţelepciunea să depăşească lucrurile care le despart şi să înţeleagă că în acest moment e nevoie de o altă guvernare în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel