Geoană îl atacă pe Ponta: Mai bine să-i excludem pe Băsescu şi pe Boc de la guvernare decât pe Geoană din PSD

ponta-geoana
ponta-geoana

Pentru tot românul şi pentru tot pesedistul cred că este mai bine să-i excludem pe Băsescu şi pe Boc de la guvernare decât pe Geoană din partid, a declarat, marţi, pe blogul personal, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, în replică la afirmaţiile liderului PSD, Victor Ponta, potrivit cărora, fostul preşedinte social-democrat nu ar mai face parte din partid.

"După experienţele din 2009 şi din 2010, pot să spun astăzi cu tot glasul că sunt mai pesedist ca oricând! De câteva luni, nişte 'oameni de bine' nu mai pot trai de grija mea: mă plimbă pe surse de la un partid la altul, mă dau exclus sau suspendat de fiecare dată când mi se rosteşte numele, doar-doar mi-o veni gândul cel rău şi îi voi scuti cu prezenţa mea politică. Într-o măsura îi pot înţelege: când te dedulceşti la intriga politică de salon, ea ajunge să îţi placă mai tare decât contactul brutal cu electoratul care, din păcate, se încăpăţânează să ceară programe serioase şi nu se entuziasmează cu monologuri la televizor", a afirmat Geoană, citat de Agerpres.ro.

Liderul Senatului a adăugat că independenţa sa, "de care se cam face băşcălie pe la colţuri", este independenţa opiniei şi a cuvântului dată de experienţa celor cinci ani la conducerea PSD.

"Pesedistul din ţară nu are nevoie să vadă cum, între două declaraţii pentru presă pe scări, preşedintele partidului îşi face timp să-l excludă din gură pe fostul preşedinte al formaţiunii. (...) Cum eu ofer toată puterea mea de muncă în PSD, îmi permit să cer un singur lucru de la cei care îl păstoresc astăzi: mai multă maturitate, mai puţină încrâncenare pentru propria funcţie şi mai mult respect pentru istoria partidului, pentru munca celor care au făcut din PSD ecuatorul politicii româneşti', a subliniat Mircea Geoană.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că preşedintele Senatului, Mircea Geoană, nu mai face parte din partid şi că este "un om liber şi independent"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel