Geoană îi face jocul lui Băsescu. Îl cheamă în Parlament pentru a evita manifestaţia de la Focşani

mircea geoana
mircea geoana

Mircea Geaonă a ţinut să-şi ţină primul discursul la Şedinţa Extraordinară a Parlamenului. El a folosit prilejul pentru a-l chema în Parlament de ziua Unirii pe Traian Băsescu pentru a susţine primul discurs după izbucnirea revoltelor populare. Invitaţia este una cu substrat, mai ales în aceste zile de manifestaţii în stradă ale oamenilor. Nu există alt loc mai sigur pentru Traian Băsescu ca să scape de furia mulţimii şi de obligaţia morală de a merge la manifestaţiile de la Focşani.

Mircea Geoană a părut nerăbdător să ţină primul discurs, iar motivul a fot relevat ulterior. Apelul direct adresat de la tribuna Parlmentului a fost un mesaj de care preşdintele Traian Băsescu se va agăţa şi va rosti primul discurs după izbucnirea protestelor chiar în faţa Parlamentului.

Motivele sunt lesne de înţeles. În primul rând securitatea pe care o oferă Parlamentul este exact ceea ce are nevoie Băsescu. În plus, dacă va fi huiduit de opoziţie, PDL va putea suţine că a fost o reacţie politică şi nu una populară.

Reprezentanţii Opoziţiei au anunţat că nu vor participa la Şedinţa Extraordinară de mâine preferând să meargă în stradă alături de oameni pentru a celebra Unirea.

În al doilea rând Băsescu va evita să meargă la Focşani de ziua Unirii şi nu va lua contact cu masele de oameni prezente în stradă.

Citeşte şi:

Cine va câștiga premiul de 1000 de euro pentru discursul lui Băsescu

Care a fost cuvântul cheie utilizat de Traian Băsescu la prima apariţie după începerea protestelor

Blocaj de comunicare la președinție. Scrie-i discursul lui Băsescu pentru 1000 de euro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel