Geoană: Guvernul alternativ al PNL este o formă de canibalism politic la nivelul Opoziţiei

Prezentarea de către preşedintele liberal Crin Antonescu a unui Guvern din umbră al PNL reprezintă o „formă de canibalism politic la nivelul opoziţiei“, consideră preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

"Ceea ce a făcut PNL este prematur şi reprezintă o formă de canibalism politic la nivelul opoziţiei. Nu este normal aşa ceva. Noi vorbim şi încercăm şi chiar şi eu am avut o dispută la nivelul conducerii partidului, pentru că am crezut şi cred în continuare că avem o obligaţie morală faţă de români, să dăm acest guvern jos cât mai repede posibil", a spus Mircea Geoană, citat de Mediafax.

Geoană a apreciat că prin gestul liderului liberal opoziţia nu face altceva decât să se descalifice, precizând că singurul lucru la care aceasta trebuie să se gândească este demiterea Guvernului Boc.

"Trebuie să venim cu o alternativă şi principala noastră prioritate trebuie să fie să obţinem cele 237 voturi în Parlament pentru moţiunea de cenzură. Nu facem altceva decât să ne descalificăm dacă nu încercăm la modul serios să spunem că venim cu o alternativă şi cred că dintr-un anumit punct de vedere este un semn prost pentru opoziţie în ansamblu. Nu trebuie să ne gândim decât la un singur lucru, că pe român îl interesează un singur lucru, iar acela este «când pică guvernul Boc?». Asta trebuie să ne intereseze şi pe noi, ceea ce interesează pe toată lumea", a spus Mircea Geoană.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat, joi, lista miniştrilor din Guvernul pe care PNL intenţionează să-l instaleze în eventualitatea în care va guverna singur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel