Geoană îl critică pe Ponta: A greșit față de SUA

Senatorul PSD Mircea Geoană crede că Executivul condus de Victor Ponta trebuia să discute cu partenerii occidentali despre ordonanța de urgență care permite migrația politică a aleșilor în prealabil adoptării acesteia.

Reacția lui Geoană survine după ce însărcinatul american cu Afaceri, Dean Thompson, a deplâns, într-un interviu lipsa de transparență a procesului de adoptare a controversatei OUG.

"Cred că ar fi fost mult mai simplu - asta am auzit de la Dean Thomposon - că ar fi fost mult mai util ca înainte să iei decizii de acest gen să te duci sa le spui ambasadelor pentru că atunci când le prezinți argumentele - că tu ai fost ales pe lista USL și acelea sunt voturi PSD-iste, dar că acum partenerul s-a aliat cu dușmanul și îmi paralizează tot ce înseamnă administrație publică locală. Aceste legi mari ar fi trebuit sa fie prezentat înainte ca OUG-ul să fie facut. Cred că reacția ar fi fost alta. Sunt convins ca aceste voci nu s-ar fi pronunțat sau ar fi fost un mesaj mult mai atenuat. Această meteahna a oamenilor politici care mai întâi fac și pe urmă explică....", a declarat Mircea Geoană, miercuri, la Realitatea Tv.

Geoană, Înalt Reprezentant al Guvernului, spune că își sfătuiește colegii să pregătească mai bine astfel de măsuri preelectorale.

"Când știi că e un moment mai sensibil, moment preelectoral, când lumea se uită cu lupa la tot ceea ce faci, trebuie să faci totul un pic mai prevenitor în ceea ce privește dialogul cu partenerii noștri", a afirmat Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel