Geoană, cap de listă la europarlamentare? Ce spune Sârbu

3cb65b11cecf7bda2ebace385df6f47d_61644900
3cb65b11cecf7bda2ebace385df6f47d_61644900

Liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu a declarat că lista pentru europarlamentare va fi cel mai probabil avizată vineri. Deși subliniază că nu este oficial ca senatorul Mircea Geoană să fie pe listă sau chiar să o deschidă, Ilie Sârbu spune că nu i s-ar părea o idee rea.

Întrebat despre posibilitatea Mircea Geoană, cap de listă pentru europarlamentare, Sârbu a răspuns, pentru RFI: "Nu, nu s-a discutat lucrul ăsta. Lista trebuia să fie vizată în 31 (ianuarie) şi să fie discutată. Ca lider al grupului, domnul Geoană nu mi-a spus niciodată, nu şi-a manifestat dorinţa de a fi pe această listă, nici cap de listă. Decizia va fi luată probabil la sfârşitul acestei săptămâni, vineri. S-a amânat cu o săptămână, din cauza condiţiilor meteo. Practic, vineri la ora 15, dacă se respectă programul, atunci vom avea CEx-ul şi în cadrul acestei şedinţe va fi finalizată şi lista".

Părerea sa personală cu privire la posibilitatea enunțată a fost: "Nu e o idee rea. Mircea Geoană nu e... mai ales în plan extern e cunoscut. Dar nu şi-a manifestat, repet, dorinţa. Eu am avut discuţii cu Mircea Geoană pe alte teme".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel