Geoană: Băsescu, în campanie, alimentează un conflict periculos

mircea_geoana
mircea_geoana

Mircea Geoană susține că Traian Băsescu rămâne factorul de instabilitate al României. El subliniază că președintele trebuia să acționeze de la început, nu mânat de interes electoral. 

Mircea Geoană este de părere că "Băsescu trebuia să ia atitudine din momentul în care au început declarațiile și acțiunile destabilizatoare, nu astăzi, când este mânat doar de interesul electoral", potrivit pesurse.ro.

El a subliniat că "Schimbarea de atitudine a domnului Băsescu, care și-a schimbat părerea peste noapte, este clar una electorală. Acum un an, la Balvanyos, Traian Băsescu se plimba de braț cu premierul Orban. Astăzi, îi întreabă pe români de ce nu l-au înjurat pe premierul ungar. În goana sa disperată după publicitate, alimentează un posibil conflict periculos". Geoană precizează că România ar putea fi văzută ca "un factor de dezechilibru în Europa".

"Dacă Ungaria este factorul de instabilitate în regiune, Băsescu rămâne factorul de instabilitate din România care are, iată, ambiții regionale.", a conchis Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel