Geoană, șah la Ponta: Îl trimite pe Iohannis la Guvern

Mircea Geoană îl sfătuiește pe Klaus Iohannis cum să acapareze puterea și cum să îl facă pe Victor Ponta să plece cât mai repede de la Guvern.

Acesta este de părere că președintele Klaus Iohannis ar trebui să prezideze o ședință de Guvern în care să se găsească soluții la problemele cauzate de secetă.

"Pagubele produse de perioada îndelungată de secetă din acest an ajung la un nivel îngrijorător, iar autoritățile sunt obligate să ia atât măsuri de ajutorare imediată a producătorilor afectați, cât și de dezvoltare a sistemului de irigații din țara noastră, pentru ca astfel de situații dramatice pentru economie să fie evitate. Problemele cauzate de secetă sunt de interes național, în situații extreme fiind pusă în pericol inclusiv siguranța alimentară a românilor", transmite biroul de presă P.S.RO.

Din aceste motive, Partidul Social Românesc consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui, în baza articolului 87 din Constituție, să prezideze o ședință de Guvern în care să se găsească soluții pentru producători agricoli afectați de secetă. În opinia P.S.RO, în această ședință de Guvern trebuie să se stabilească valoarea despăgubirilor ce vor fi acordate precum și să se găsească soluții pentru ca acestea să fie oferite cât mai curând posibil, trebuie să se ia o decizie cu privire la oferirea unor ajutoare pentru însămânțare aferente anului agricol 2015-2016 și la acordarea unui sprijin pentru crescătorii de animale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel