Geoană a erupt: Ponta, șantaj în ședința PSD. Nu are caracter

Mircea Geoana
Mircea Geoana

Senatorul Mircea Geoană spune că președintele PSD, Victor Ponta, i-a pus pe liderii social-democrați să aleagă între excluderea sa și demisia premierului de la vârful părtidului și, inclusiv, ieșirea de la guvernare. Geoană l-a etichetat pe Ponta drept un om "fără caracter".

"Ponta a spus 'nu mai pot lucra cu Geoană' ", a relatat Geoană, joi, după excluderea sa din partid, într-un interviu la Gândul Live.

"Ca să poată să șantajeze a spus dacă nu acceptați propunerea mea de excludere îmi pun mandatul pe masă și automat cel de premier. Un șantaj de om slab, care știe că partidul este preocupat de pierderea guvernării", a spus Geoană.

"Excursia din Dubai probabil l-a încărcat cu prea multă energie", l-a ironizat senatorul pe Ponta.

Mircea Geoană spune că lui Șova i s-a reproșat că l-a atacat pe Dragnea și lui Vanghelie că este "neastâmpărat".

"Măcar la nord-coreeni, oamenii se pregătesc serios pentru ritualul de a inventa un motiv de excludere, măcar la comuniștii oameni se pregăteau să mintă frumos", mai arătat Geoană.

"Ponta va avea timp până la bătrânețe să mănânce Popcorn ca aliment de bază (...) Ponta a făcut o greșeală fatală, a arătat încă o dată că nu are caracter", a mai spus Geoană, care a adăugat că Ponta l-a considerat un rival la șefia partidului la Congresul din februarie, deși nu era cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel