Generalul Lucescu, avocatul lui Ceaușescu, a IZBUCNIT la Antena 3: E prostituție!

Antena 3
Antena 3

Generalul Constantin Lucescu, avocatul lui Ceaușescu, a avut un mesaj foarte profund în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

”I-aș sfătui pe toți magistrații și procurorii să nu accepte în viața lor judecată nedreaptă, este prostituție în justiție. Pentru că lipsa de carte duce la slugărnicie politică. Lipsa de carte duce la lipsă de respect.

Trebuie să ne întoarcem cu fața la Dumnezeu, să ne recunoaștem greșelile pentru a fi un model pentru tinerii care se ridică, pentru a-i învăța că respectându-ne pe noi... îi respectam și pe ceilalți.

Crima din magistratură este ireparabilă. Ceea ce greșește un magistrat, cu un an sau o zi de pușcărie... nici 10.000 de medici nu mai pot îndreapta. Închisorile comuniste, ca închisorile actuale, nu fac decât rău unei națiuni care ar trebui să se însănătoașeacă”, a zis generalul Constantin Lucescu, avocatul lui Ceaușescu, la Antena 3.

Generalul Constantin Lucescu a fost avocatul soţilor Elena şi Nicolae Ceauşescu în procesul de condamnare la moarte a cuplului prezidenţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel