EXCLUSIV  General, despre Gabriel Oprea: Nu va beneficia de așa ceva, chiar de ne-ar găsi pe toți spânzurați

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea

Ioan Sîrbu, candidat PNL la Camera Deputaților în județul Argeș și fost director al Spitalului Militar Central, a declarat, în exclusivitate, pentru DC NEWS, în ce scop voia să folosească banii alocați pentru înființarea unui nou spital, fostul ministru al Apărării Naționale, Gabriel Oprea. 

"În momentul când a venit Gabriel Oprea, eu aveam hotărârea de guvern publicată, certificatul de urbanism și documentele promovate de Autorizația de Construcție. I-am spus că avem un loc de aur pe care trebuie să îl promovăm. Nu era atent la discuție. La scurt timp îmi cere să retrag hotărârea și îmi promite că va da tot bugetul alocat pentru spitalul nou să îl ducem și să construim pe vechiul amplasament ceea ce noi ne doream în spitalul nou.

Primul lucru pe care l-a făcut când a venit în Ministerul Apărării Naționale a fost să înceapă să împartă pământuri pe la consilii populare, județene și așa mai departe. Dar, armata nu a primit nicio casă din terenurile pe care le-a cedat, în felul ăsta era indusă în eroare armata. I-am spus că lucrul acesta nu se va întâmpla în veci. Cu mine în interiorul sistemului medical militar, el nu va beneficia nici măcar de un metru pătrat de pământ, chiar de ne-ar găsi pe toți medicii Spitalului Militar spânzurați de gardul din Calea Victoriei sau din Cotroceni.", a declarat Generalul Ioan Sîrbu, în emisiunea transmisă în format audio-video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO

Răspunsul integral îl găsiți începând cu minutul 30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel