Generația ratată. Mihai Sturzu, răspuns pentru Traian Băsescu

Traian Băsescu a declarat în primul său interviu de la terminarea mandatului de președinte că generația tânără de politicieni a fost o dezamăgire, o generație ratată. 

"Eu sper că această zi ne arată că toți suntem egali în fața legii, sper să trăim împreună ziua în care să nu mai conteze dacă ești politician sau că ai avut o anumită funcție în stat. Dacă greșești și justiția consideră că ai greșit, să plătești pentru faptele sale. (...) Din păcate, 96% din cetățenii României spun că politicienii sunt corupți. Din păcate, este un adevăr cu care trebuie să luptăm. Este un adevăr. Lupta generației mele este să demonstrăm că acest lucru nu este adevărat", a spus Mihai Sturzu, președintele TSD, la Antena 3. 

Întrebat dacă face parte din acea generație ratată despre care vorbea, luni seară, fostul președinte Traian Băsescu, deputatul a răspuns: "Din fericire, pentru starea mea emoțională, nu l-am văzut aseară pe dl Traian Băsescu. Din păcate, domnia sa pare că s-a ocupat cu îndârjire ca România să aibă o generație ratată. Sper că vom fi generația de reconstrucție". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel