Urmărește emisiunea live


Gelu Voican Voiculescu, lovit în cap, în Piața Universității. Hitter: Neveste tinere au, banet estem, deci băbăieț' ...

Voiculescu
Voiculescu

Artistul Paul Hitter a reacționat după ce, sămbătă, în Piața Universității, Gelu Voican Voiculescu a fost lovit în cap cu o cârjă de către un fost revoluționar, iar Petre Roman a fost apostrofat.

'M-am tot gandit la chestia cu Voiculescu si acum vad ca era sa o pateasca si Roman. Buei, prosti. Asta sunt. Doi prosti. Adica ei nu se asteptau la asta? I-a mancat in dos ca pe Zambilica sa se afiseze in public si sa depuna coroane. Nu era clar ca in climatul actual de ura isi vor lua scuipati si injuraturi? Ba chiar si lovituri? Nu trebuie sa fii un geniu...

Nu inteleg de ce nu isi vad de batranetile lor destul de linistite. Neveste tinere au, banet estem, deci băbăieț' sunt multe insule unde va puteti vedea de ale voastre.' a scris Paul Hitter pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că Gelu Voican Voiculescu a venit sâmbătă, în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989. Gelu Voican Voiculescu a decis să depună plângere după ce a fost agresat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel