Gelu Vișan, membru PP-DD, motivat de curajul lui Dan Diaconescu

gelu_visan
gelu_visan

Partidul fondat de Dan Diaconescu, PP-DD, s-a îmbogățit cu încă un membru, fost democrat-liberal. Deputatul Gelu Vişan a declarat, marţi seara, la România TV, că a decis să plece din PDL din cauza nedreptăţii pe care i-a făcut-o fostul partid refuzându-i candidatura, iar partidul pe care l-a ales este PP-DD, motivat fiind și de curajul lui Dan Diaconescu de a candida împotriva premierului Victor Ponta.

Gelu Vişan își acuză fostul partid - PDL - că l-a îndepărtat fără vină din colegiul pe care l-a reprezentat în 2008-2012 în favoarea lui Ştefan Stoica, a cărui candidatură a primit aviz negativ de la comisia de etică a ARD.

Fostul democrat-liberal a susținut că a avut mai multe motive pentru a trece la PP-DD: "Printre altele, m-a convins gestul lui Dan Diaconescu de a candida împotriva lui Victor Ponta. Acelaşi curaj ar fi trebuit să-l aibă şi Vasile Blaga, nu să se ducă în Timiş", a spus Gelu Vişan.

Un alt motiv pentru care Vișan a optat pentru partidul lui Dan Diaconescu, a fost și opțiunea prietenului său, fostul primar al Craiovei - Antonie Solomon - de a se înscrie în PP-DD. Gelu Vişan spune că Solomon a fost îndepărtat pentru că nu s-a conformat dorinţelor partidului de a da curs unor afaceri ilegale.

"Sunt prieteni, printre care şi Antonie Solomon, înscrişi la PPDD. Printre altele, este prietenul meu şi pentru că a făcut marea greşeală de a nu cupla la ceea ce i se cerea şi atunci a avut necazurile pe care le-a avut. Dacă vreţi, este acel sentiment al dreptăţii între olteni. Eu şi acum cred că Aurică Solomon a fost un mare nedreptăţit. O mare parte din membrii PDL daţi afară de la Dolj se regăsesc în PPDD", a explicat Gelu Vişan.

Organizaţia judeţeană a PP-DD Dolj a depus, marţi, la Biroul Electoral Judeţean, lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare, printre aceştia aflându-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi Neţoiu şi Gelu Vişan, fost membru PDL.

Candidaţii PP-DD Dolj pentru Senat sunt: Antonie Solomon în Colegiul 1, Gheorghe Preotu - Colegiul 2, Ioniţoiu Grigorie - Colegiul 3, Maria Schutz -Colegiul 4 şi Adrian Stoica - Colegiul 5.

Pentru Camera Deputaţilor, pe lista PP-DD se regăsesc: Gheorghe Neţoiu - Colegiul 1, Mihai Cilibiu, preşedintele filialei doljene - Colegiul 2, Ionel Pană - Colegiul 3, Adrian Ursu - Colegiul 4, Ion Dumbravă - Colegiul 5, Laurenţiu Oprescu - Colegiul 6, Constantin Iancu - Colegiul 7, Gelu Vişan, fost membru PDL - Colegiul 8, Costinel Purcărin - Colegiul 9 şi Marian Lepădat - Colegiul 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel