Gelu Vișan, despre Laura Vicol: Rar mi-a fost dat să văd așa ceva! Am decis cum votez pe 6 decembrie

Laura Vicol
Laura Vicol

Înainte cu puțin timp de alegerile din 6 decembrie, Gelu Vișan, parlamentar, a relatat o întâmplare despre Laura Vicol, experiență care l-a ajutat să decidă cu cine va vota duminică.

”Țin minte totul: hotelul la care ne-am cazat, plaja, atmosfera destinsă de Weekend. Eram la plajă prima dată în anul acela când am primit fotocopia chemării la DNA. Până seara știam și cine, și de ce. Știam și ce se dorește, transformarea din martor în suspect.

Am sunat un avocat, era aproape, să ne vedem seara. Ne-am văzut. Mi-a spus că nu mă poate reprezenta, pentru că...pentru că...Nu voia să se lege la cap. Strigasem luni de zile la televizor în apărarea personajului nedreptățit. Iar când i-am cerut sprijinul mi-a spus că nu se poate.

Atunci l-am sunat pe Victor Ciutacu și l-am rugat să-mi dea voie 10 minute să mă apăr la televizor. S-a dat peste cap și a reușit. Tot el m-a întrebat cine mă reprezintă. I-am spus că nimeni, că s-au dat în spate. A zis că vorbește el cu Laura.

A vorbit, iar Laura a zis da, fără să vorbească cu mine, fără să știe despre ce este vorba. A doua zi ne-am văzut, iar peste câteva zile Laura a mers împreună cu mine la DNA. Atunci, în vara lui 2018, am cunoscut-o cu adevărat. Aș vrea să spun mai multe, dar nu am acordul ei și probabil s-ar supăra. Rar mi-a fost dat să văd un suflet mai frumos, mai sensibil și mai dedicat binelui așa cum este Laura Vicol. Și dacă ar fi doar asta, și ar fi de ajuns să o votez. Deci duminică o voi vota pe Laura Vicol, și sunt ferm convins că va face treabă bună în Parlament și pentru doljeni. Succes, Laura Vicol!”, a scris Gelu Vișan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel