Gelu Vișan, apariție pitorească la mitingul PMP: Îmbrăcat în haine populare și cu tulnic

Secretarul general adjunct al PMP, Gelu Vișan, a marcat, duminică, o apariție pitorească la mitingul neautorizat în Piața Victoriei, inițiat de liderii Partidului Mişcarea Populară.

Câteva sute de persoane au participat, duminică la prânz, la mitingul neautorizat în fața sediului Guvernului, iniţiat de liderii Partidului Mişcarea Populară, pentru a solicita demisia premierului Victor Ponta. 

În prima linie a protestatarilor s-au aflat mai mulţi membri PMP, între care deputatul Eugen Tomac, preşedintele organizaţiei, Radu Cristescu, și secretarul general Dorel Onaca. De asemenea, între protestatari s-a aflat și Gelu Vișan, îmbrăcat în costum popular, și ținând în mână un tulnic. 

Întrebat, luni, la România TV, în legătură cu imaginile surprinse cu o zi în urmă în Piața Victoriei, Gelu Vișan a precizat că fugea de jandarmi, după ce scăpase de încercuire: "Ne tocau ca la mașina de tocat și pe mine, și pe dl Tomac", a declarat Gelu Vișan.

Legat de aceeași scenă, secretarul general al PMP a fost întrebat de motivul pentru care a cântat în Piața Victoriei la tulnic, dacă de supărare sau de fericire.

"De fericire că scăpasem din încercuirea și din pumnii și picioarele și genunchii luați în stomac", a explicat Gelu Vișan. 

La protestul PMP de duminică, desfășurat pe perioada a aproximativ o oră şi jumătate, s-au înregistrat incidente. 

PMP a făcut vineri solicitare pentru protest, dar reprezentanţii Primăriei au comunicat că cererea a fost făcută prea târziu, astfel că avizul solicitat a fost negativ. 

Susţinătorii fostului preşedinte s-au îmbrâncit cu jandarmii, în încercarea de a bloca traficul în zonă.

Incidente la mitingul PMP din Piaţa Victoriei. Sute de persoane cer demisia lui Victor Ponta-VIDEO
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel