Gelu Duminică: Dan Barna trebuie să-l excludă din partid pe Andrei Caramitru

Mihai Ciobanu / 27 aug 2019 / 09:15 Salveaza PDF Comentarii
Andrei Caramitru
Descriere foto: Andrei Caramitru

Sociologul Gelu Duminică apreciază că Dan Barna ar trebui să-l excludă din USR pe Andrei Caramitru, după ultima ieşirea a acestuia la adresa jurnalistei Sidonia Bogdan.

"Dacă e să fim onești vom observa că derapajele dlui Andrei Caramitru sunt tolerate de conducerea USR la fel cum partidele vechi, a căror mod de a face politice se dorește a fi schimbat de formațiunea mai sus amintita, își apară membrii marcanți în faţa dezvăluirilor de presă sau a acțiunilor din justiție. Nimic nu-l clintește pe dl Caramitru din poziția de "voce a USR" și de apropiat al conducerii formațiunii, ceea ce nu poate decât sa ma întristeze și îngrijoreze, în același timp.

Ultima poziție publică este însa picătura care umple paharul meu. Dl. Dan Barna trebuie să retragă sprijinul oferit dlui Caramitru și să-l excludă din partid, altminteri, în ochii mei, riscă sa se transforme într-unul din oamenii politici pe care nu l-aş vota vreodată. Sidonia, problema e la cei ca dl. Caramitru care se cred deasupra tuturor. Keep going and do your job!", scrie Gelu Duminică într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26