GEFCO România se angajează să furnizeze echipamente de calitate operatorilor săi logistici

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi operatorii de logistică este lipsa tot mai mare de personal calificat. Așadar, alegerea unui echipament de operare adecvat este imperativă. În acest sens, GEFCO România a testat recent două modele de stivuitoare STILL: stivuitor cu scaun pentru şofer FM-X 17 și stivuitor electric RX 20-20, în două dintre depozitele sale, de lângă București și Arad.

AUSTRIA – GEFCO colaborează cu Case New Holland (CNH) pentru a transporta, în premieră, tractoare către Australia. În acest an, un transport de până la 280 de tractoare va începe parcurgerea traseului ce se întinde pe durata a șapte săptămâni. GEFCO este unicul furnizor logistic din Austria care are capacitatea să stocheze și să pregătească pentru containerizare un volum atât de mare de tractoare. "Între prima noastră ofertă către CNH și începerea acestui proiect unic au trecut numai două săptămâni. Acest lucru reflectă experienţa GEFCO și cooperarea de succes dintre CNH și GEFCO. Echipa noastră s-a adaptat rapid noilor cerințe și a fost capabilă să îndeplinească această sarcină după o singură întâlnire de proiect la locaţia CNH din Italia și un test în St. Valentin", explică Peter Vanek, Director General al GEFCO Austria. Acesta este rezultatul unui parteneriat de durată dintre GEFCO și CNH, deoarece GEFCO colaborează cu fabrica CNH din St. Valentin din anul 2012.

SUCCESUL AFACERII

RUSIA – GEFCO a transportat un tren TALGO de la Bilbao la St. Petersburg. GEFCO Rusia colaborează cu TALGO din anul 2014, transportând trenuri TALGO din Spania în Rusia. Echipa GEFCO din Spania a organizat transportul acestui tren către portul maritim din Bilbao (Nordul Spaniei), utilizând remorci cu platformă joasă pentru transportul încărcăturii. Pentru transportul pe mare, GEFCO a folosit feriboturi speciale Ro-Ro. Trenul a fost apoi încărcat cu macarale pereche pe remorci cu platformă deschisă Mafi. Echipa GEFCO din St. Petersburg a organizat transferul trenului pe remorcile cu platformă deschisă Mafi, transportarea vagoanelor și locomotivelor la calea ferată și cuplarea vagoanelor și a locomotivelor trenului TALGO la terminal. Transportul maritim către St. Petersburg a durat două săptămâni. Calea ferată și cuplarea celor 11 vagoane și 2 locomotive au fost implementate între 13-15 aprilie. Pe parcursul derulării parteneriatului, GEFCO a transportat 8 trenuri TALGO de la Bilbao la Moscova și St. Petersburg.

GERMANIA– GEFCO Germania a deschis o nouă unitate în Wiesbaden. Odată cu deschiderea unei noi filiale, grupul își fortifică prezența în regiune, continuându-și expansiunea activităților sale în zonă. Noua locaţie include un depozit de 4.500 m², precum și un spațiu de birouri de 300 m². Noua unitate va implementa soluții de logistică pentru industria automobilelor, cum ar fi gestionarea pieselor de schimb și a retururilor. Pe viitor, aceste activități se vor extinde datorită flexibilităţii pe care o oferă locația. Noua locație din Wiesbaden se numără printre cele 15 unități logistice GEFCO din Germania.

REGATUL UNIT – GEFCO donează patru cadre de remorcare pentru motociclete pentru a contribui la extinderea Expoziţia de Motociclete din cadrul Muzeului de Transport din Coventry. În ultimul deceniu, GEFCO a devenit lider pe piața 2Wheeler, lucrând pentru cei mai mari producători mondiali de motociclete. Sistemul său unic de cadre de remorcare cu două sensuri este reutilizabil și conceput în mod special pentru motociclete, pentru a garanta transportarea și depozitarea acestora în siguranță, fără a suferi daune. GEFCO UK a donat patru cadre de remorcare de motocicletă Muzeului de Transport din Coventry, pentru a permite expunerea unei selecţii mai mari de vehicule în cadrul vastei sale colecții de peste 550 de mașini, motociclete și biciclete.

ACTIVITĂȚI

ROMÂNIA – GEFCO România se angajează să furnizeze echipamente de calitate operatorilor săi logistici. Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi operatorii de logistică este lipsa tot mai mare de personal calificat. Așadar, alegerea unui echipament de operare adecvat este imperativă. În acest sens, GEFCO România a testat recent două modele de stivuitoare STILL: stivuitor cu scaun pentru şofer FM-X 17 și stivuitor electric RX 20-20, în două dintre depozitele sale, de lângă București și Arad. "Am observat multe beneficii referitor la sănătate și siguranță, precum și îmbunătățirea productivităţii echipei. Operatorii de stivuitoare pot dezvolta afecțiuni cervicale, motiv pentru care confortul lor este foarte important. Și vorbind despre confort, o altă caracteristică apreciată de operatorii GEFCO este scaunul încălzit," a menționat Cornel Diaconeasa, Manager de operațiuni WHS GEFCO România. Viteza mai mare de ridicare a echipamentului a contribuit, de asemenea, la câștigarea de timp prețios și la optimizarea operațiunilor de depozitare, îmbunătățind în același timp productivitatea.

REGATUL UNIT – GEFCO UK construieşte un spațiu de joacă în formă de corabie de piraţi pentru elevii Școlii Exhall Grange. O echipă de voluntari de la GEFCO UK a construit și a livrat o corabie de piraţi Școlii Exhall Grange . Proiectul a durat două zile și elevii au contribuit cu ideile lor creative în cadrul echipei GEFCO. Acest lucru a fost posibil datorită cooperării cu Creative Play UK și Whiting Landscape.

EVENIMENTE

RUSIA – GEFCO a participat la Forumul SPIEF și a anunţat 3 parteneriate noi. Grupul GEFCO a anunţat în cadrul celui de-al XXI-lea Forum Internațional de Economie de la St. Petersburg (SPIEF), semnarea unui acord de cooperare cu GTLK (compania de leasing pentru transport de stat), SUEK și Sberbank. "În ultimii ani, GEFCO s-a extins în mod activ pe piața din Rusia. Parteneriatul cu GTLK reprezintă o oportunitate extraordinară pentru noi de a contribui la infrastructura rusească de transport cu sprijinul GTLK – unul dintre liderii de pe piața de leasing rusească. De asemenea, ne bucurăm să continuăm parteneriatul nostru cu SUEK și să dezvoltăm transportul feroviar. Și pentru că este vital pentru noi să împărtășim experiența noastră cu companii din diferite industrii, începând de astăzi colaborăm cu Sberbank, care joacă un rol foarte important în sistemul financiar rusesc. Acest acord reflectă nivelul înalt de încredere acordat GEFCO," spune Luc Nadal, Preşedintele Consiliului GEFCO.

[citeste si]

UCRAINA – GEFCO Ucraina a sărbătorit cea de-a noua aniversare și a introdus o nouă ofertă de servicii. În 2008, GEFCO Ucraina s-a concentrat pe transportul de vehicule și piese de schimb ca activitate principală. Timp de aproape un deceniu, compania a reuşit nu numai să își menţină poziția de lider, ci și să extindă și să diversifice serviciile oferite, prin sprijinirea clienților, atragerea de noi clienți, intrarea pe noi pieţe și extinderea geografică a serviciilor de transport. Oksana Yakovleva, Director Executiv GEFCO Ucraina și Andrey Myagkov, Director Comercial, au anunțat rezultatele operaționale obținute pe parcursul celor nouă ani, reamintind creșterea continuă realizată de companie începând cu anul 2013. Cei doi au oferit, de asemenea, o perspectivă asupra viitoarelor proiecte de afaceri, aceasta reprezentând, de asemenea, o ocazie pentru a prezenta noua ofertă de servicii pentru lanțul de aprovizionare, caracterizată prin 6 nivele de integrare logistică.

PREMII

PORTUGALIA – Calitatea serviciilor și expertiza GEFCO au fost evaluate de către Asociaţia Transportatorilor de Mărfuri din Portugalia și premiate cu Marca de Excelenţă. Distincţia APAT reprezintă recunoașterea excelenţei și calității serviciilor GEFCO Portugalia, precum și a modului în care operează pe piaţă. Acordarea acestei distincții companiei pentru al doilea an consecutiv, îi sporește relevanța, subliniind astfel expertiza GEFCO Portugalia.

PSA premiază GEFCO cu Premiul pentru economie. În acest an, Grupul PSA a premiat excelența furnizorilor săi la 7 categorii și a conferit GEFCO Premiul pentru economie, pentru activitatea excepţională desfășurată de companie în domeniul economic (reprezentanţi de vânzări, procese, logistică, etc.), precum și pentru propunerea din 2017 care se aliniază cu scopul PSA de a reduce costurile. Acest premiu este o altă dovadă a sprijinului complet oferit de GEFCO în înțelegerea nevoilor clienților săi. La finalul anului 2016, GEFCO a semnat cu PSA un contract pe 5 ani, în valoare de 8 miliarde de euro, pentru a optimiza lanțul global de aprovizionare al acesteia.

UCRAINA – GEFCO Ucraina a fost recunoscută drept unul dintre cei mai responsabili angajatori din Ucraina în cadrul premiilor BUSINESS PRIZE, eveniment organizat pe data de 25 martie de către Business.ua, The Kyiv Post și grupul SIC. GEFCO și alte opt companii au fost selectate dintre cei 68 de participanţi și distinse pentru angajamentul acestora în promovarea inovației, evaluării îmbunătăţirilor și abordării de noi tendinţe. Selecţia s-a bazat pe studii de caz de HR trimise de către candidații la posturi în cadrul acestor companii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel