GEFCO România își mută sediul central în noul Campus 6.1, clădire dezvoltată de Skanksa România

Skanska România, divizia locală a liderului mondial în dezvoltare imobiliară și construcții, anunță un nou chiriaș în clădirea Campus 6.1., ce urmează a fi livrată în al treilea trimestru din acest an. 

GEFCO România, subsidiara locală a grupului GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistică auto, își mută în toamna acestui an birourile sediului central în prima clădire a complexului Campus 6.

Angajații GEFCO au avut ocazia să aleagă clădirea ce le va fi „casă" în următorii ani, iar opțiunea lor a fost, într-o majoritate semnificativă, Campus6.1.

„Abordarea noastră asupra clădirilor de birouri este unică pentru piața autohtonă. Skanska România construiește spații futureproof care tind să devină destinații complexe ce oferă facilități diverse și depășesc statutul de locuri unde oamenii își desfășoară activitatea. Acest lucru a rezonat cu cel mai recent chiriaș al nostru care este unul dintre cei mai importanți operatori de logistică și transport de autovehicule din România, fapt materializat în alegerea Campus 6.1. ca sediu în care să-și desfășoare activitatea" declară Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România.

Suprafața închiriată de GEFCO România totalizează 680 metri pătrați

„GEFCO România a avut sediul în partea de Nord a Bucureștiului încă de la înființare, însă cu timpul această zonă s-a aglomerat foarte mult, iar accesul a devenit din ce în ce mai anevoios. Astfel ideea de a ne muta într-o altă parte a orașului a fost luată în calcul. Infinite Proximity by GEFCO este o directie foarte importantă a culturii organizaționale GEFCO pe care o prețuim foarte mult și de aceea am ținut să ne consultăm cu toți angajații în cadrul companiei noastre. Împreună am recunoscut avantajele oferite de Campus 6.1. Clădirea s-a clasat în topul preferințelor, atât din punct de vedere al amplasării, datorită proximității metroului, a distanței mici față de agenția noastră din Joița și a Universității Politehnica, zonă cu mult potențial în ceea ce privește recrutarea de noi talente, dar și datorită dotărilor de care beneficiază clădirea, ținând cont că este o clădire "verde", declară Jérôme Chevrolet, Balkans Area Manager și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Compania GEFCO România este prezentă pe piața locală de 13 ani și deservește anual 350 de clienți. În prezent, GEFCO România activează prin intermediul a șase puncte logistice și operează transportul pentru peste 60% din totalul vehiculelor finite produse în România.

Complexul Campus 6 este situat în zona Politehnica, aflată într-o continuă expansiune în ce privește dezvoltarea clădirilor de birouri. Amplasarea proiectului reprezintă un avantaj pentru multe dintre companiile ce intenționează să își mute sediul. Campus 6.1. dispune de o parte din caracteristicile certificării WELL, certificare care se adresează și ia în calcul ocupanții clădirilor, sănătatea și confortul acestora, factori ce au implicații directe și dovedite în retenția și creșterea productivității. Se pune accent pe calitatea aerului si a apei din clădire, accesul la lumina naturală, prezența plantelor și a vegetației, dar și pe confortul personal, accesul la alimente sănătoase și influența pe care o au clădirile asupra corpului uman.

Proiectul Campus 6 va include zone verzi dotate cu prize electrice și Wi-Fi, spații de retail și stații de încărcare a mașinilor electrice.

GEFCO România

GEFCO România oferă o gamă largă de servicii logistice și de transport clienților săi din domeniul automobilelor, producției industriale, echipamentelor electronice, petrolului și gazelor naturale și FMCG. Înființată în 2005, GEFCO România este astăzi una dintre principalele subsidiare din regiunea Balcanilor ale grupului GEFCO, totalizând 115 angajați în toate cele 6 locații ale sale. Noi, la GEFCO, considerăm cooperarea cu partenerii noștri pe termen lung drept cheia dezvoltării comune. Având la bază 69 de ani de experiență și o tradiție însemnată în industria automobilelor, proiectăm soluții inteligente și flexibile pentru lanțurile complexe de aprovizionare. Astăzi, grupul GEFCO este lider european în logistica automobilelor și un partener top 10 la nivel mondial în soluțiile multimodale destinate lanțurilor de aprovizionare. Grupul este prezent în 47 de țări, cu 300 de locații din întreaga lume incluse în rețeaua sa actuală și având 13.000 de angajați la nivel global. GEFCO a raportat o cifră de afaceri de 4,4 miliarde de euro în 2017. Website: https://ro.gefco.net/ro Twitter account: @GEFCO_Group.

Skanska România

Compania este prezentă pe plan local din 2011 și este parte a grupului suedez Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România vin ca răspuns la cererea de spații noi și inovatoare din România, iar soluțiile sustenabile pe care le integrează ajută angajații să își atingă potențialul maxim. Grupul Skanska Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară și construcții din lume, cu expertiză în construcția și dezvoltarea proiectelor comerciale și rezidențiale precum și în parteneriate public-private. Bazându-se pe experiența sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi principala opțiune a clienților în domeniul soluțiilor ecologice. Grupul Skanska are în prezent 43.000 de angajați în piețele pe care activează in Europa și Statele Unite ale Americii.

Vezi si: GEFCO lansează fabrica inovării pentru accelerarea proceselor interne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel