GEFCO pe Drumul Mătăsii: din China în Franța în mai puțin de 3 săptămâni

CHINA-FRANȚA – Pe data de 22 noiembrie, GEFCO a salutat sosirea în Franța a trenului bloc încărcat complet cu containerele sale, după un parcurs de 11.000 km, având ca punct de plecare China. 

Trenul a transportat containere de 12 metri de la Wuhan, China, la Dourges, Nordul Franței, pentru clientul său PSA, în mai puțin de 3 săptămâni. Trenul bloc a plecat pe data de 3 noiembrie din Wuhan, ruta sa traversând Kazakhstan, Rusia, Bielorusia, Polonia și Germania înainte de a ajunge la terminalul Dourges, pe data de 22 noiembrie. După autorizare, expedierea a fost făcută direct către Française de Mécanique, fabrica filială a PSA.

GEFCO a gestionat și coordonat proiectul împreună cu partenerii săi feroviari din diferite țări și împreună cu echipele GEFCO Forwarding din Shanghai, Moscova și Paris. „Cu o experienţă de peste 65 de ani în logistică, GEFCO a operat transporturi feroviare din Asia în Europa timp de peste 4 ani. Grupul a susținut comerţul din ce în ce mai intens dintre cele două continente, precum și livrările de containere pe calea ferată, căutând în permanență soluții noi, eficiente din punct de vedere al costului, flexibile, fiabile și sigure pentru a satisface cerințele clienților și a sprijini dezvoltarea afacerilor acestora," a declarat Anthony Gunn, Vicepreședinte Executiv al departamentului de Transport de marfă al GEFCO.

AFACERI

FRANȚA – GEFCO Franța își extinde și își modernizează platforma Venissieux pentru a o transforma într-un centru regional important în Lyon.

Investiția se ridică la 6 milioane de € pentru această extindere și restructurare de proiect, iar GEFCO are ca scop realizarea unui centru regional major pentru a gestiona în cele mai bune condiții de operare fluxurile logistice mari. Acest proiect va permite GEFCO Franța să răspundă mai multor cereri de ofertă. Clădirea existentă va fi extinsă cu o aripă suplimentară, urmând să ajungă de la 8.000 m² și 90 de uși de andocare, la peste 12.000 m² și 121 de uși. Lucrările au început în luna aprilie 2017 și au ca termen de finalizare toamna anului 2018. Pentru a asigura continuitatea angajamentelor față de clienţii săi, unitatea va rămâne în funcțiune pe toată această perioadă.

REGATUL UNIT – GEFCO UK semnează un contract cu compania Decathlon, lider în domeniul echipamentelor și îmbrăcămintei sportive

Proiectul care se va desfășura pe parcursul a 18 luni presupune ca GEFCO să presteze zilnic servicii de expediere către șase magazine Decathlon din întreaga lume, serviciile fiind gestionate din unitatea Baginton Cross Dock din Coventry.

[citeste si]

Acest contract de retail reprezintă un nou progres al strategiei de diversificare a GEFCO, alăturându-se industriei echipamentelor domestice, tehnologice și asistenței medicale. John Stocker, Director Comercial al GEFCO UK, a declarat: „Serviciul nostru de transport de marfă este potrivit pentru a satisface nevoile unei companii de retail moderne, precum Decathlon. Parcul nostru specializat garantează un serviciu de expediere fiabil și rapid, cu vizibilitate completă de-a lungul întregului proces. Acest contract confirmă poziția de jucător important în transportul rutier pe care GEFCO o deține și reprezintă un indiciu al progresului semnificativ pe care l-am făcut în acest an. Suntem încântați să susținem o marcă prestigioasă precum Decathlon, în timp ce facem în continuare dovada abilităților noastre trans-sectoriale."

RUSIA – În septembrie 2017, GEFCO Rusia a gestionat transportul de echipamente agabaritice de la Vladivostok către o mină de aur din Yakutia (parte a proiectului Gross al compania de exploatare a aurului Nordgold).

Încărcătura a fost expediată din China în Portul Vladivostok pe mare, iar apoi a fost transportată pe șosea către stația feroviară Uglovaya. Specialiştii GEFCO Rusia au organizat încărcarea trenului pentru a asigura livrarea la timp. Încărcătura a fost transportată din stația Uglovaya în stația Novaya Chara (Zabaykalsky krai), apoi reîncărcată, transportată rutier și livrată minei de aur din Yakutia. GEFCO Rusia a organizat toate transporturile, fiind unicul furnizor logistic pentru faza 1 a proiectului.

EVENIMENTE

SLOVENIA – Pe 16 noiembrie, GEFCO a aniversat 10 ani în Slovenia. De la inaugurarea sa din 2007, GEFCO a operat cu succes pe piața națională din Slovenia.

În colaborare cu clienţii și furnizorii săi, compania oferă servicii de cel mai înalt nivel în regiunea Adriatică. GEFCO a anunțat în acest an că unitățile sale din Slovenia și Croația își unesc forțele. Sinergiile create de noua structură organizațională vor consolida abilitățile companiei în ceea ce privește furnizarea de soluții logistice globale, agile și inovatoare, concepute pentru a răspunde cerințelor mediului de afaceri modern.

Portofoliul de servicii GEFCO include de la servicii de bază de transport marfă - transport rutier, feroviar, aerian și maritim simplu - până la logistică pentru vehicule finite și soluții complexe multimodale din ușă în ușă cu transfer direct, servicii vamale și reprezentare fiscală, precum și servicii de ambalare cu materiale reutilizabile. Expertiza acestora este în continuă dezvoltare pentru a răspunde nevoilor producătorilor moderni din regiune. Evoluția GEFCO în zona Adriatică a fost una pozitivă până la acest moment, compania dublându-și aproape veniturile din ultimii 5 ani.

GRECIA – În luna noiembrie, GEFCO a inaugurat în mod oficial filiala sa din Grecia.

Acest lucru aduce expertiza recunoscută a grupului în soluții logistice globale în sprijinul producătorilor locali. Filiala consolidează amprenta GEFCO din Europa de Sud-Est, regiune în care grupul se bucură de o prezență îndelungată. Grecia oferă o locaţie ideală între Europa de Est și Balcani, aducând avantaje competitive prin amplasarea sa strategică. „GEFCO își propune să-și consolideze competitivitatea și prezența pe piața din Grecia și se așteaptă să își dubleze cifra de afaceri în 2017. De asemenea, intenționăm să transmitem companiilor locale experiența noastră în domeniul logisticii, dobândită de-a lungul mai multor decenii, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea țării", a spus Fabien Gauchet, Director General al GEFCO Grecia.

CSR

PORTUGALIA – GEFCO a donat 150 de seturi de rechizite școlare copiilor afectați de incendiul din Pedrógão Grande, din această vară.

În conformitate cu politica de responsabilitate socială a grupului, în fiecare an, GEFCO Portugalia trimite rechizite unei școli selecționate. În acest an, GEFCO Portugalia a donat 150 de seturi de rechizite școlare elevilor din Pedrógão Grande. Regiunea a suferit în vara anului 2017 incendii care au cauzat moartea a 62 de persoane și au produs pagube majore.

„Această inițiativă consolidează angajamentul și responsabilitatea GEFCO în ceea ce privește societatea. GEFCO s-a implicat în aceste acțiuni sociale în fiecare an, iar după o vară ca cea pe care am avut-o, acest act de solidaritate a fost mai mult decât necesar pentru a reflecta ceea ce simțim și sprijinul nostru la nivel național și internațional în ceea ce privește victimele din Pedrógão Grande," a explicat Juan Soto, Director al Departamentului de Resurse Umane al GEFCO Portugalia.

Seturile includ rucsaci, penare, radiere, creioane colorate, caiete și alte articole școlare necesare. RUSIA – În octombrie 2017, Phil Shankley, Vicepreședinte executiv

Rusia și Comunitatea Statelor Independente și Baltice, a luat parte la cel de-al 19-lea Festival Mondial al Tineretului și Studenților.

Peste 20.000 de tineri din 150 de țări au participat la aceasta ediție a festivalului. Programul evenimentului a inclus discuții legate de educație, inovații și afaceri, precum și întâlniri cu experții de pe piața de transport. Tehnologiile și inovațiile, satisfacția clienților, resursele umane și căile ferate ale viitorului au reprezentat teme cheie pentru discuții.

În calitate de reprezentant al celei mai importante companii de logistică din lume, Dl. Shankley a făcut referire la tendințele și provocările industriei logistice globale. Vorbitorii au discutat despre dezvoltarea modernă a sectorului feroviar - noi lanțuri logistice și coridoare de transport mondiale, influența acestora asupra economiei globale, influența tehnologică a sistemelor de transport, competitivitatea transportului feroviar în comparație cu alte mijloace de transport și intrarea pe piețe noi.

GEFCO vă urează Sărbători Fericite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel