GEFCO Group inaugurează noi centre logistice în Europa și în Orientul Îndepărtat

UK – GEFCO UK inaugurează un nou centru logistic destinat lanțurilor de aprovizionare, în valoare de 10 milioane de lire, în Liverpool. 

GEFCO UK a deschis un nou centru de soluții logistice în nord-vestul Angliei. Unitatea logistică, situată în South Liverpool, asigură operațiuni de depozitare și secvențiere pentru furnizorii de prim nivel și pentru producătorii de echipamente originale din regiune. Noul centru este amplasat ideal în imediata vecinătate a locațiilor de fabricare a automobilelor din apropierea Halewood și va deschide oportunităţi pentru o creștere semnificativă a afacerilor GEFCO.

Noua unitate logistică reprezintă o parte integrantă din oferta GEFCO de logistică integrată, care include gestionarea fluxurilor, soluții multimodale, inginerie logistică și fiscală și gestionarea procedurilor vamale. Aceasta marchează următorul pas în dezvoltarea unui plan pentru programul de excelenţă al lanțurilor de aprovizionare GEFCO, care va fi lansat în locaţii strategice din întreaga lume, printre care Slovacia, Franţa și Portugalia.

SUCCESUL AFACERII

FRANȚA – GEFCO Franţa își extinde parteneriatul cu JTEKT Europa

GEFCO Franţa și JTEKT Europa consolidează colaborarea demarată la începutul anilor 2000. Din noiembrie 2017, GEFCO Franţa va gestiona aprovizionarea sistemelor de direcție de la unitatea de producție JTEKT din Côte d'Or, Franţa, la linia de producție a fabricii PSA, din Vigo, Spania. Agenția GEFCO situată în Dijon, Franța, va transporta piese în loturi complete, de la fabrica JTEKT la depozitul modern destinat furnizorilor al GEFCO, situat lângă unitatea de asamblare PSA. Echipele GEFCO din Vigo vor fi apoi responsabile pentru sincronizarea și furnizarea comenzilor de piese la linia de asamblare. Scopul este de a satisface cerințele de disponibilitate în sincronizare cu nevoile liniei de asamblare a autovehiculelor.

ITALIA – GEFCO Italia organizează transportul de țevi din Italia în Kazakhstan pentru Tenaris

GEFCO a organizat un serviciu multimodal dedicat pentru Tenaris, producător și furnizor de top de țevi de oțel pentru industria energetică globală, de la centrul de producție din Italia, Dalmine, în Kazakhstan. Transportul celor 1.100 tone de țevi a fost efectuat cu ajutorul a 48 de camioane din Italia în Polonia, iar apoi cu trenul către destinația finală. Cerințele unice ale proiectului au fost reprezentate de faptul că întregul proces (de la planificare la livrare) a fost realizat într-un timp foarte scurt: trei săptămâni.

Tuburile de 13 metri lungime, au fost colectate și transportate în două săptămâni folosind patru camioane pe zi, de la unitatea de producție Tenaris din Dalmine (Bergamo) la terminalul feroviar din Elblag, Polonia. Tuburile au fost transferate pe 16 vagoane feroviare către Aktau, în Kazakhstan.

ROMÂNIA – GEFCO România și Dacia își extind parteneriatul pe noi piețe

Pe lângă serviciile de transport feroviar și rutier către Franța, Spania, Portugalia și Italia oferite pe parcursul ultimilor nouă ani, GEFCO România furnizează pentru Dacia servicii de transport rutier, asigurând distribuția vehiculelor finite către partenerii Dacia din Benelux, Regatul Unit, țările nordice și America de Sud.

RUSIA – GEFCO Rusia a semnat mai multe contracte cu companii aeriene de top

În al doilea trimestru al anului 2017, GEFCO a demarat parteneriate cu mai multe companii de transport aerian, iar acum colaborează cu majoritatea companiilor aeriene de top reprezentate de agenții și oficiile generale din aeroporturile din Moscova. Destinaţiile principale prevăzute în cadrul acestor parteneriate sunt America de Sud și Asia. „Datorită cooperării active cu partenerii noștri, avem oportunitatea de a oferi linii tarifare competitive clienților noștri și de a extinde în mod semnificativ direcţiile de export", a declarat Ilya Kuznetsov, Șeful transportului aerian de mărfuri, GEFCO Rusia. Principalele provocări cărora GEFCO le face față în cadrul acestui proces sunt furnizarea informațiile operative la cererea clienților, aprobarea comenzilor, reducerea semnificativă a duratei exporturilor de mărfuri și dezvoltarea unor noi direcții.

INAUGURARE

POLONIA – GEFCO Polonia deschide un nou depozit lângă Poznan

Noua unitate multi-client a GEFCO Polonia a fost deschisă pe data de 1 octombrie și oferă o locaţie strategică care permite optimizarea costurilor de distribuție, precum și sinergia resurselor către clienți. Noua structură, beneficiind de 8.000 m2 de suprafață de depozitare și 600 m2 destinați birourilor, va oferi suport clienților din diferite sectoare ale industriei, precum cel chimic, al producției de mobilier, al automobilelor, etc. O altă caracteristică esențială a noului depozit este rezistența nelimitată la foc.

RUSIA – Noul sediu GEFCO din Orientul Îndepărtat

 Noul sediu din Vladivostok consolidează prezența GEFCO pe piața din Rusia și implementează suport operațional local pentru clienţii cheie, ce acoperă întreaga regiune din Orientul Îndepărtat. Având o rețea amplă în Asia de sud-est, Europa, America și Orientul Mijlociu, GEFCO are oportunitatea de a implementa soluții logistice în ceea ce privește transporturile generale de mărfuri și furnizările de echipamente mari. În Orientul Îndepărtat, GEFCO oferă servicii de control vamal, transport rutier cu camioane, feroviar și maritim, îmbinându-le pentru a obține cea mai eficientă organizare a procesului logistic.

NUMIRI ÎN FUNCȚII

MEXIC – Alejandro Marines a fost numit Director General al GEFCO Mexic

Cu o experienţă de peste 25 de ani în conducerea echipelor de management, Alejandro Marines va conduce operațiunile filialei din Mexic. Alejandro a gestionat numeroase proiecte complexe în diferite sectoare și diferite companii multinaționale. „M-am angajat să conduc GEFCO Mexic pentru a-și atinge rezultatele scontate, obiectivul meu fiind consolidarea creșterii și îndeplinirea așteptărilor clienților noștri în cel mai bun mod posibil", a spus Alejandro Marines, Director General al GEFCO Mexic.

RUSIA – GEFCO Rusia numește un nou Director General

Valeria Seledkova a absolvit Facultatea de Economie la Universitatea de de Stat din Moscova, specializarea Statistică și Informatică. Are experienţă în sectorul bancar, energetic și al petrolului și gazelor naturale. Din anul 2015 a deţinut rolul de Director Financiar în GEFCO Rusia (Rusia, CIS și țările baltice), pe data de 1 septembrie 2017 aceasta fiind numită în funcția de Director General al GEFCO Rusia. „Sunt foarte mândră să fiu liderul acestei companii iar, în același timp, aceasta reprezintă o nouă provocare profesională pentru mine. Obiectivele noastre prioritare pentru viitorul apropiat sunt realizarea unei strategii a companiei pe piața din Rusia, consolidarea eficacităţii operaţionale și a calității managementului, restructurarea proceselor operaţionale, îmbunătățirea culturii corporative și dezvoltarea leadership-ului. Desigur, nu uităm că contribuim și la experiența globală a GEFCO Group, așadar scopul nostru este să creștem per ansamblu," a spus Valeria Seledkova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel