GEFCO Group a inaugurat noi centre logistice și a extins două parteneriate existente

CORPORATE - În data de 30 ianuarie, GEFCO și-a dezvăluit noua identitate cu un logo actualizat și o semnătură nouă: Partners, unlimited. Acest nou branding reflectă ambiția grupului de a consolida cooperarea cu partenerii și clienții pentru a crea mai multă valoare în cadrul lanțului de aprovizionare global.

ÎN CENTRUL ATENȚIEI...lansarea de noi identități de brand GEFCO Group

"Deschiderea noastră, îmbinată cu abilitatea de a asculta și de a învăța de la partenerii noștri, înseamnă să depunem întotdeauna eforturi suplimentare. Branding-ul nostru actualizat reflectă acest lucru, printr-un nou logo și o nouă semnătură. Noua casetă galbenă cu numele nostru de brand reprezintă o fereastră spre lume, iar noua noastră semnătură, „Partners, unlimited", exprimă aspirația noastră și reafirmă angajamentul față de clienții și partenerii noștri," a afirmat Luc Nadal, Președintele Consiliului de Conducere.

Cuvântul „Partners" (Parteneri) exprimă spiritul de cooperare în care GEFCO construiește relații cu ecosistemul său (clienți, furnizori și angajați), pe bază proximității și dezvoltării reciproce. "Unlimited" (Nelimitat) exprimă obiectivul companiei de a împinge continuu limitele în ceea ce privește expertiza, zona geografică, creșterea durabilă, creativitatea ... și, bineînțeles, inovația!

[">video link]

PARTENERIATE

FRANȚA – Parteneriat GEFCO - Institut de l'Engagement

În data de 11 ianuarie, Luc Nadal, Președinte al Consiliului de Conducere al grupului GEFCO, a semnat un acord cu Martin Hirsch, Președintele Institut de l'Engagement, în scopul de a furniza acesteia resurse umane, financiare și materiale pentru a motiva tinerele talente să pătrundă în mediul de afaceri.

Creat în anul 2012, Institut de l'Engagement identifică tineri care au terminat Serviciul de Voluntariat European/Internațional sau Serviciul Civic, demonstrând un puternic spirit cetățenesc și ambiție pentru viitor. Institutul își propune să fie un deschizător de drumuri pentru cei care și-au asumat un angajament în a servi interesul public și au manifestat abilități valoroase în acest sens și să îi ajute pe aceștia să-și atingă obiectivele.

RUSIA – GEFCO devine partener acreditat al Russian Export Center (REC)

Inițiat în 2016, parteneriatul dintre GEFCO și REC oferă soluții logistice globale exportatorilor din Rusia și celor internaționali. Acest parteneriat strategic are scopul de a crește capacitățile de export ale Rusiei în sectorul automobilistic și alte sectoare industriale strategice. În ianuarie 2018, GEFCO și REC au agreat extinderea acestui parteneriat. Oleg Barybin, Director Executiv Corporate Development, REC, consideră că în acest fel ambele părți își vor extinde orizonturile de export.

EVENIMENTE

RUSIA – Pe data de 1 februarie, GEFCO Rusia a participat la conferința "Logistics 2018: Investments in Effectiveness" (Logistică 2018 - Investiții în eficiență) organizată de RBC, unul dintre cele mai importante grupuri media din Rusia. Accentul principal s-a pus pe soluțiile eficiente și inovațiile în logistică. Nikita Pushkarev, Director Comercial al GEFCO Rusia, a susținut o prezentare cu subiectul "operatori multimodali, transport integrat și provocări logistice," evidențiind tendințele pieței și diferite niveluri de management al logisticii. Dl. Pushkarev a menționat în special rețelele logistice digitale de tip "fifth party" (5PL) și jucători aflați în dezvoltare pe piața logisticii: distribuitori de produse electronice, proprietari de active, specialiști ai lanțurilor de aprovizionare și alți furnizori de servicii. La conferință au participat manageri/directori de logistică, manageri ai lanțurilor de aprovizionare integrate și departamentele de depozitare ale companiilor globale.

INAUGURĂRI

REPUBLICA CEHĂ - GEFCO deschide a noua unitate în Republica Cehă

Noul nostru depozit este situat lângă Divisov, în sud-estul orașului Praga. Având o suprafață de 7.200 m2, acesta va fi folosit în principal de către clienții pe termen lung din sectorul automobilistic, pentru depozitarea pieselor de schimb și componentelor electronice ale automobilelor, precum și pentru ambalaje reutilizabile.

[citeste si]

"Prin deschiderea acestui nou spațiu de depozitare, satisfacem necesitatea îndelungată de creștere a capacității noastre de depozitare, alimentată de creșterea cererii de depozitare, în special din partea clienților pe termen lung," a afirmat Aleksander Raczynski, Manager General al GEFCO Republica Cehă. Noua unitate a fost inaugurată în ianuarie 2018, creând 10 noi locuri de muncă și posibilitatea de a genera încă 40 de locuri de muncă viitoare.

Marea Britanie - GEFCO deschide un nou depozit dedicat sectorului bioștiinței și sănătății

În ianuarie 2018, GEFCO a deschis al treilea depozit cu temperatură controlată pentru sectorul bioștiinței și sănătății. Această unitate se află în apropierea aeroportului London Heathrow, Marea Britanie, și se alătură depozitelor de tranzit GEFCO din Frankfurt (Germania) și Amsterdam (Țările de Jos).

Prin intermediul acestei noi unități de 1.394 m2, GEFCO își consolidează activitatea de Freight Forwarding și își extinde expertiza în sectorul bioștiinței și a sănătății. Unitatea a fost concepută pentru a îndeplini cele mai înalte standarde din expediția de produse farmaceutice și prezintă zone de temperatură diferite: de la temperatura ambiantă (15ºC la 25ºC) la refrigerare (de la 2ºC la 8ºC) și până la congelare (-22ºC până la -15ºC).

CSR

ROMÂNIA – GEFCO România continuă acțiunile sale de caritate

GEFCO România s-a alăturat eforturilor organizației „Salvați Copiii România" pentru a dona ventilatoare pentru bebelușii născuți prematur, cu probleme medicale, de la Spitalul de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București. GEFCO România și-a asumat angajamentul de a ajuta copiii aflați în necesitate. În 2016, compania a oferit incubatoare unității de neonatologie ale Maternității Bucur, din București. Iar în noiembrie 2017, GEFCO România a colectat haine și rechizite pentru copiii înscriși în programele Fundației PARADA.

"Să facem bine și să avem grijă de ceilalți este în ADN-ul nostru și sunt mândru să văd că în fiecare an, din ce în ce mai mulți angajați GEFCO România se implică în inițiative caritabile. Energia pe care aceste asociații o dedică fiecărui proiect în parte ne inspiră și ne motivează, astfel că transmitem o încurajare puternică către oricine dorește să le susțină eforturile," a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru regiunea Balcanilor și Director General al GEFCO România și Bulgaria.

Anul trecut, GEFCO România a ajutat, de asemenea, adăpostul de câini ROBI din București, oferind asistență medicală celor 300 de câini găzduiți în adăpostul asociației, precum și altor animale fără adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel