GEFCO are onoarea de a fi premiat în categoria lider în inovație

GEFCO.  La 12 iunie, GEFCO a fost premiat ca "Lider în Inovație" pentru soluția inovatoare privind transportul cu automobilul, numită My Car Is There, la Conferința Europeană de Logistică în Automobilistică din 2018 care a avut loc în Bonn, Germania. 

Cu doar câteva clicuri, MCIT permite unui proprietar de autoturism să gestioneze ridicarea și livrarea unei mașini de la și către orice destinație, precum și să urmărească procesul în timp real. Juriul de la Automotive Logistics Europe a descris MCIT drept "un real progres în domeniul transporturilor".

Acest premiu reprezintă încă o dovadă a angajamentului Grupului față de inovare. De altfel, GEFCO și-a deschis recent Fabrica de Inovare anume pentru a promova noi idei și creativitate în cadrul echipelor sale din întreaga lume.

În mai, GEFCO a încheiat un parteneriat cu Talan, jucător european principal în Agile Business Transformation, pentru a lansa o provocare în rândul participanților la TechCrunch Hackathon, în timpul evenimentului VivaTech. Companiile i-au provocat pe cei care au luat parte la hackathon să vină cu sugestii privind serviciul de auto-întreținere auto în viitor. De asemenea, Grupul a anunțat recent parteneriatul său cu Techstars, un accelerator de afaceri pentru start-up-uri, care a ajutat peste 1.000 de start-up-uri internaționale să obțină succesul. Această colaborare evidențiază strategia Grupului de a stimula inovația.

OPENINGS

NOUTĂȚI

SPANIA - GEFCO a deschis un nou birou specializat în transporturi industriale în Bilbao. Noua unitate a devenit complet operațională în martie 2018 și este dedicată în principal sectoarelor de taxare industrială din Euskadi.

"Deschiderea acestui centru reflectă scopul, capacitatea și disponibilitatea noastră de a le furniza clienților cele mai bune servicii," spune Julián Navarro, Director General al GEFCO Spania.

BUSINESS

PROGRESE ÎN AFACERI

FRANȚA – GEFCO Franța a devenit furnizor 4L pentru Mecachrome, lider mondial în mecanica de înaltă precizie. Acest contract face ca GEFCO Franța să fie unicul interlocutor al Mecachrome pentru organizarea fluxurilor logistice naționale, precum și a fluxurilor între sediul francez, portughez și marocan.

Începând din octombrie 2017, GEFCO Franța gestionează și organizează toate fluxurile de la unitățile franceze ale Mecachrome, precum și fluxurile inter-unități către filialele sale din Portugalia și Maroc. GEFCO Franța coordonează 21 de transportatori mobilizați pe fluxuri între nouă fabrici și subcontractanții producătorului.

Pentru a face față provocărilor globale și nevoilor operaționale ale Mecahrome, GEFCO Franța a proiectat și implementat un model 4PL inovator și fără precedent. În același timp, acest contract 4PL oferă pentru GEFCO Franța o perspectivă semnificativă de dezvoltare, deoarece Mecahrome cunoaște o creștere puternică a activităților sale industriale, în special în locațiile de peste mări, legate de creșterea actuală a pieței aerospațiale.

UK - GEFCO UK si-a prelungit contractul cu cea mai importantă companie în domeniul echipamentelor și îmbrăcămintei sportive, Decathlon, pentru a-și susține programul de expansiune pe parcursul anilor 2018-2019.

Contractul a fost extins ca urmare a succesului în dezvoltarea unui proiect început în iulie 2017 pentru transportul de mărfuri la șase magazine naționale Decathlon, de la centrul de logistică pe care compania îl are în Northampton.

În cadrul contractului prelungit este inclus angajamentul pe care GEFCO și-l ia pentru a optimiza și extinde rutele de aprovizionare folosite în livrările către noile magazine Decathlon. De asemenea, GEFCO a introdus și un nou instrument dedicat managementului KPI pentru a asigura o vizibilitate sporită a livrărilor pe toată perioada desfășurării proiectului.

UNGARIA– GEFCO Ungaria a anunțat parteneriatul său cu Volvo Trucks. Cooperarea a început la 1 noiembrie 2017 și acoperă toate transporturile provenind de la furnizorii maghiari și români către fabricile Volvo Trucks din Franța.

Datorită acestei colaborări, GEFCO Ungaria va putea să își îmbunătățească rețeaua față de centrele GEFCO Franța. Totodată, parteneriatul este o bună oportunitate de a optimiza livrările de încărcături LTL către această țară, în special în zonele Lyon și Blainville.

EVENTS

EVENIMENTE

UCRAINA– La data de 17 mai, GEFCO a sărbătorit 10 ani de prezență pe piața ucraineană, bucurându-se aici de o poziție puternică și o creștere constantă.

În decursul celor 10 ani, GEFCO Ucraina a devenit unul dintre cei mai importanți 3 Furnizori de Logistică PL pe piața de logistică automobilistică, reușind să își extindă portofoliul de clienți, serviciile și soluțiile pentru lanțurile de aprovizionare ale clienților internaționali și ucraineni de top. "În ultimii 10 ani, am fost recunoscuți pe piața ucraineană datorită expertizei noastre și abilității de a furniza soluții end-to-end clienților noștri. Astăzi, scopul nostru este să ne îmbunătățim în continuare poziția pe piața ucraineană. Strategia noastră se concentrează pe inovare, ceea ce conferă GEFCO încă un avantaj competitiv și se constituie într-un beneficiu pentru clienții ucraineni", a declarat Luc Nadal, Președintele Consiliului de Administrație al GEFCO.

RUSIA – Între 24-26 mai, GEFCO a participat la SPIEF (Forumul Economic Internațional de la St. Petersburg). În cadrul acestuia, Luc Nadal a vorbit despre Echilibrul Intersectorial Internațional și Coridoarele de Transport, și a luat parte la „dialogul de afaceri Rusia-Franța".

Pe durata SPIEF, GEFCO a semnat și memorandumuri cu Ferronordic Machines, Wilo și VTB Bank. Conlucrarea cu VTB este reciproc avantajoasă iar dezvoltarea acesteia vizează în primul rând finanțarea programului de investiții GEFCO în Rusia, dar și furnizarea de asistență și dezvoltare a afacerilor în Europa. Contractul cu durata de cinci ani cu Ferronordic Machines a fost extins, ceea ce le dă companiilor prilejul să identifice împreună și să implementeze cele mai bune practici în domeniul transporturilor multimodale internaționale, al sistemului de control central pentru asigurarea disponibilității pieselor de schimb și a consumabilelor pentru servicii post-vânzare, precum și în fluxul de documente electronice. Nu în ultimul rând, contractul cu Wilo deschide un nou capitol pentru GEFCO în crearea de soluții inovatoare – una dintre prioritățile cheie ale activității Grupului.

PORTUGALIA - La data de 22 mai, GEFCO Portugalia a susținut a treia conferință anuală pentru clienți și parteneri, în Lisabona. Sub tema "Servicii în transformare: tehnologie și logistică", acest eveniment a adus împreună numeroși profesioniști din sectorul logistic și al transporturilor pentru a discuta despre impactul tehnologiei asupra viitorului domeniului și asupra dezvoltării acestuia. Lista de vorbitori i-a inclus pe profesorul José Crespo de Carvalho de la Nova School of Business and Economics, care a vorbit despre Transformarea Lanțului de Aprovizionare, și Sérgio Moreira, Director de Marketing al BEEVERYCREATIVE, care a explicat impactul imprimării 3D asupra lanțurilor de aprovizionare. Luís Ferreira și Ricardo Santos de la GEFCO Portugalia au prezentat răspunsul GEFCO la situații neprevăzute, în care timpul este un factor critic.

CSR

CSR

ITALIA - GEFCO Italia a donat 150 de computere care nu mai sunt folosite de angajații din diverse locații ale GEFCO Italia către asociația de caritate "Progetto Nuova Vita", cu sediul în Olgiate Olona (VA).

Asociația colectează calculatoare vechi și alte echipamente, care mai apoi sunt recondiționate și ulterior donate școlilor și altor instituții în scopuri sociale. Inițiativei promovată de departamentele IT și de Calitate și Mediu, precum și de către Directorul centrului GEFCO din Pregnana Milanese, înseamnă continuarea demersurilor pentru reducerea deșeurilor, datorită sprijinului acordat inițiativelor sociale pentru alfabetizarea informatică.

UNGARIA - GEFCO Ungaria și-a deschis porțile pentru un grup de studenți de la Universitatea Sorbona, una dintre cele mai renumite universități din Franța. GEFCO crede în rolul studenților în viitorul industriei și tocmai de aceea investește în generația tânără. Scopul principal al vizitei a fost de a permite studenților să se familiarizeze cu activitățile unei companii logistice, în special cu expedierile grupate și depozitarea. Studenții au avut ocazia să viziteze depozitul și să asculte o prezentare a purtătorului de cuvânt despre activitățile de expediere vrac și gruparea în pachete la birou. Studenții au apreciat experiența și au arătat entuziasm și interes pentru domeniul logisticii și al transporturilor.

BELGIA - GEFCO Belgia a provocat 400 de studenți la management care se specializează pe domeniul logisticii, transportului și al lanțului de aprovizionare să participe la TL Hub Business Game.

TL Hub este o organizație de Resurse Umane care se concentrează în special pe oportunitățile de angajare în sectorul transporturilor, logisticii și lanțurilor de aprovizionare. În fiecare an, o altă companie le oferă elevilor oportunitatea de a învăța aplicat, pornind de la un caz pe care îl întâlnesc în activitatea lor. În acest an, GEFCO Benelux are bucuria să le ofere studenților această șansă.

AWARDS

PREMII

FRANȚA - La data de 20 martie, în cadrul Întâlnirii de Afaceri a Furnizorilor JTEKT Europa 2018 de la Lyon, GEFCO Franța a primit trofeul "Service Innovation" de la JTEKT Europa, prin care compania recunoaște și recompensează calitatea performanței GEFCO Franța în materie de inovare în colaborarea cu JTEKT în 2017. Echipa GEFCO Franța a fost foarte mândră că a primit această distincție ca o confirmare și apreciere a efortului depus.

APPOINTMENT

NUMIRI

AUSTRIA - Peter Vanek, Director General al GEFCO Austria, a fost desemnat Director General al GEFCO Elveția în al doilea trimestru din 2018. Acesta devine astfel Director Executiv pentru ambele țări: Austria și Elveția. Numirea merge mână în mână cu strategia GEFCO de a stimula sinergiile și de a sprijini dezvoltarea afacerilor și serviciilor pentru clienți prin intermediul unor bune relații de parteneriat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel