GEFCO. Anthony Gunn este noul vicepreședinte executiv responsabil de activități de Freight Forwarding

Grupul GEFCO îl numește pe Anthony Gunn la conducerea activității de Freight Forwarding, acesta devenind şi membru al Comitetului Executiv.

Cu peste 25 de ani de experiență în sectorul logistic, Anthony Gunn a dezvoltat și realizat proiecte majore de transformare în Europa, Statele Unite și Asia în acest domeniu. Proiectele au variat de la înființarea și operarea centrelor de retur pentru companii lider de piață la nivel mondial în domeniul comerţului electronic, până la gestionarea distribuţiei pentru laboratoare de ştiinţe naturale în Statele Unite și inclusiv vânzarea de piese de schimb şi vânzarea cu amănuntul în Asia.

Misiunea lui Anthony Gunn în GEFCO va fi să accentueze creşterea profitabilă a activităţii de transport, consolidând poziţia GEFCO ca jucător global în logistica industrială.

"Mă alătur cu bucurie grupului GEFCO, lider în logistica auto şi industrială, cu o expertiză unică în construirea colaborărilor de lungă durată cu jucători de nivel mondial", a declarat Anthony Gunn, Vicepreşedinte Executiv al activităţii de Freight Forwarding a GEFCO. "Văd o mulţime de oportunităţi, de sinergii în cadrul GEFCO, care vor fi benefice clienţilor noştri, cum ar fi dezvoltarea coridoarelor strategice şi progresul în ceea ce privește digitalizarea. Echipele noastre se angajează să îi sprijine pe clienţii noştri în consolidarea lanţurilor de aprovizionare, precum şi a creşterii economice şi a competitivităţii."

[citeste si]

Anthony Gunn a fost Director General pentru Europa al XPO Logistics, companie cunoscută anterior sub denumirea de Menlo, căreia i s-a alăturat în 2000 și în care a ocupat diferite poziţii de conducere. Pe parcursul a celor 16 ani petrecuţi în Menlo, apoi în XPO Logistics, Anthony Gunn a adunat în jurul său o echipă de experţi care a dublat cifra de afaceri şi profitul companiei în regiune.

Anthony Gunn şi-a început cariera în industria apărării, activând în sfera serviciilor de achiziţie şi aprovizionare, înainte de a trece în industria semiconductorilor, unde a fost responsabil de managementul unui lanţ de aprovizionare al unui producător american lider de piață, în Statele Unite şi Europa.

Anthony Gunn deţine o diplomă de master în administrarea afacerilor, obţinută la Universitatea Napier din Edinburgh.

Despre grupul GEFCO

GEFCO oferă proiectarea și implementarea schemelor de logistică alături de producători, o sursă de valoare adăugată care consolidează competitivitatea acestora. Performanţa oferită de GEFCO clienţilor săi se bazează pe experienţa dobândită pe parcursul ultimilor 65 de ani, în special în industria de automobile, unul dintre sectoarele cele mai complexe şi exigente. Prezent în 150 de ţări, GEFCO este unul dintre primele 10 grupuri europene de top. A realizat o cifră de afaceri de 4,2 miliarde Euro în 2015 și are 12.000 de angajaţi. Cu peste 300 de locaţii la nivel mondial, GEFCO îşi dezvoltă activitățile în Asia de Sud-Est, Europa Centrală şi de Est, Balcani, Asia de Est şi America de Sud. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel