Game of Thrones. Tăriceanu: L-am întrebat pe băiatul meu mai mare

Călin Popescu-Tăriceanu FOTO AGERPRES
Călin Popescu-Tăriceanu FOTO AGERPRES

Călin Popescu-Tăriceanu a relatat, vineri, pe contul său de Facebook, o discuție cu fiul său mai mare legată de serialul „Game of Thrones”.

„De câteva zile, peste tot pe unde mă uit, fie pe stradă, fie pe telefon, fie pe laptop, văd numai bannere cu Game of Thrones sau GOT, cum e prescurtarea. Ieri seară am încercat să mă luminez și l-am întrebat pe băiatul meu mai mare, Călin, să îmi explice ce e cu toată această agitație. Răspunsul lui: cum, nu ai auzit de Jon Snow, de Daenerys Targaryen? Dar tu la ce te uiti?

Pe vremea mea (iată că am ajuns să spun și asta) eroii erau Pistruiatul, Anton Lupan din toate „Pânzele sus" sau Plutonierul Căpșună cu câinele Costel, iar chestiunile SF erau în cărțile lui Jules Verne. Dar pe nicăieri nu am auzit de Targaryen sau Lannister. Din toate explicațiile lui Călin am înțeles un lucru: că nu se știe dacă acest Jon Snow trăiește sau nu la final. Asta încă nu mi-e clar. Nu știu cine mă poate lămuri. Se pare că nu am altă variantă decât să mă uit. Sau să citesc toate volumele”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe Facebook.

Despre serial

Lansat în 2011, „Game of Thrones” a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienţă, detronând renumita producţie „The Sopranos”. Ultimul episod din sezonul al şaptelea a fost urmărit în seara în care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani în Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel