Gala Primetime Emmy: Kim Kardashian, Emilia Clarke şi Mandy Moore, cele mai elegante vedete la eveniment

Primetime-Emmy
Primetime-Emmy

Starleta de reality-show Kim Kardashian, actriţele Emilia Clarke şi Mandy Moore şi cântăreaţa Zendaya s-au numărat printre cele mai elegante vedete care au participat la cea de-a 71-a gală Primetime Emmy Awards, organizată duminică seară la Microsoft Theater din Los Angeles, informează site-urile publicaţiilor Daily Mail şi People.

Kim Kardashian, soţia rapperului Kanye West, a optat pentru o rochie decoltată neagră creată de Vivienne Westwood, accesorizată cu un colier argintiu.

Kim Kardashian

O altă prezenţă remarcată pe covorul violet de la această gală a fost actriţa Emilia Clarke, interpreta rolului principal feminin din serialul de televiziune 'Game of Thrones'. Ea a purtat o rochie albastră a casei Valentino, foarte decoltată, şi o pereche de cercei spectaculoşi.

Emilia Clarke

Cântăreaţa şi actriţa Zendaya a impresionat cu o rochie verde realizată de Vera Wang, decupată în partea stângă şi care a inclus un corset transparent. Actriţa Mandy Moore a apărut într-o rochie spectaculoasă roşie, creaţie a designerului Brandon Maxwell, cu umeri goi şi mâneci roz.

Mandy Moore

O altă prezenţă apreciată de editorii de modă a fost Jenny McCarthy. Fostul model Playboy a adoptat un stil punk feminin, optând pentru o rochie albastră, o centură din piele neagră, cizme de inspiraţie militară şi un colier masiv. Olivia Culpo a impresionat cu o rochie ivorie, în timp ce Kristin Cavallari a ales o rochie într-o nuanţă puternică de galben. Kelly şi Sharon Osbourne au optat pentru rochii negre, lungi şi ample.

Anna Chlumsky, o actriţă din distribuţia serialului 'Veep', a impresionat cu o rochie verde, decorată cu imprimeuri florale roz şi violet. Actriţa Vera Farmiga a ales să poarte o rochie din dantelă roşie. Kerry Washington, una dintre cele mai elegante actriţe din industria americană de divertisment, a purtat o pereche de pantaloni negri mulaţi, o cămaşă albă decoltată şi pantofi negri cu tocuri înalte. Actriţa Naomi Watts a impresionat într-o rochie neagră foarte amplă şi fără mâneci, creaţie a casei Dior.

Naomi Watts

O altă vedetă cu o apariţie spectaculoasă a fost top-modelul Kendall Jenner, care a optat pentru un top din latex negru, purtat sub o rochie fără bretele, negră şi cu imprimeuri florale roşii. Catherine Zeta-Jones a impresionat într-o rochie asimetrică, roz, accesorizată cu o capă supradimensionată.

Nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos: Milo Ventimiglia, protagonistul serialului 'This Is Us', a renunţat la tradiţionalul costum negru şi a purtat o haină bej deschis, papion negru şi cămaşă albă. Mahershala Ali a optat pentru un costum slim-fit, croit într-o nuanţă de verde închis, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel