Gafa lui Traian Băsescu. Ce l-a făcut să exclame: "Ptiu, drace!"

Traian Băsescu a lansat, miercuri, noi atacuri, la adresa PNL şi PSD, acuzând o înţelegere între cele două formaţiuni la votul din Senat în cazul Dan Şova. Fostul preşedinte a făcut şi o gafă: în loc de partenerii de la "PMP" a spus "partenerii de la PNL".

Traian Băsescu a fost, miercuri, din nou la sediul PMP. După discuţiile cu liderii partidului, Traian Băsescu a vorbit, în faţa jurnaliştilor de "partenerii săi", dar, în loc să spună, PMP a spus PNL.

"Ce am mai discutat cu partenerii mei de la PNL.... de la PMP, Pardon!" "Ptiu, drace"", a completat, râzând, imediat fostul şef al statului.

Băsescu a acuzat o înţelegere PSD-PNL la votul în cazul Dan Şova, după ce senatorul social-democrat a scăpat pentru a doua oară de reţinere şi arestare.

"Ce mă surprinde este numărul mare de absenţi de la PNL, ceea ce arată că o înţelegere de fapt a existat. 11 absenti este mult prea mult pentru un vot atât de important care a dat măsura relaţiei Parlament-justiţie", a spus Băsescu.

Citește și: Traian Băsescu: Slavă domnului că un om ca Neacșu nu mai este în CSM

"Dacă PNL venea nu cu 11, cu opt oameni in plus, era 72 la 74, ceea ce il lăsa pe dl Sova să mearga in fata justiţiei. Scutul acesta este de fapt o nouă marţe neagră şi este semnalul definitiv al războiului deschis de clasa politică împotriva Justiţiei," a afirmat Băsescu.

Fostul preşedinte a lansat atacuri către PNL şi PSD şi în ceea ce priveşte legea privind alegerile parlamentare, adoptată, miercuri, de Senat, cu doar două voturi "împotrivă".

"Norma de reprezentare pentru românii din străinătate a rămas aceiaşi: 4 deputaţi şi 2 senatori. Şi au votat laolaltă PSD şi PNL. Pentru mine este clar că dispreţul pentru diaspora este, în mod egal, şi la PSD şi la PNL. Am înţeles că tocmai fusese discutat şi cu dl preşedinte Iohannis. Unde suntem de fapt? Cât de mare este ipocrizia acestor două partide care se pretind a fi marile partide ale României... Este clar că norma de reprezentare trebuia dramatic schimbată", a precizat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel