Gafă la semnarea protocolului PNL - PSRO, comisă de Vasile Blaga

Co-președintele Partidului Național Liberal, Vasile Blaga, a comis, astăzi, o gafă la conferința de presă dedicată semnării protocolului de colaborare politică și parlamentară între PNL și partidul lui Mircea Geoană, Partidul Social Românesc (PSRO).

În pofida faptului că s-a discutat mult înainte, iar protocolul PNL-PSRO era pregătit, în conferința de presă, Vasile Blaga a greșit denumirea partidului lui Mircea Geoană. 

"Este obligația noastră de a întreprinde toate demersurile în acest sens și vom încerca evident ca să o punem în practică. Discuțiile nu se opresc aici, doar cu Partidul Național Românesc (Partidul Social Românesc n.r.), așa cum spunea domnul Geoană", a spus Blaga, citează stiripesurse.ro.

Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Românesc (PSRO) au semnat joi un protocol de colaborare politică și parlamentară care prevede la primul punct formarea unei majorități parlamentare în perspectiva adoptării unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta și pentru susținerea învestirii unui nou guvern.

Potrivit documentului semnat, la Senat, de copreședintele PNL Vasile Blaga și președintele PSRO, Mircea Geoană, durata protocolului se întinde pe perioada actualei legislaturi parlamentare, însă există posibilitatea prelungirii acestuia și pentru legislatura 2016-2020.

Adrian Năstase, mesaj pentru Mediafax: În relația cu SUA, România trebuie să dovedească loialitate, nu umilință

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel