GAFĂ la depunerea unei candidate USR-PLUS: A uitat în ce oraș candidează

Foto: turdanews.net
Foto: turdanews.net

Daniela Dolha, candidata USR-PLUS pentru funcția de primar la Câmpia Turzii a uitat în ce oraș va candida. |n momentul depunerii  dosarul de candidatură, Daniela Dolha a scris că va candida pentru funcția de primar în Turda.

Oficialii PNL Câmpia Turzii au depus o contestație în acest sens, la Judecătoria Turda, prin care solicită respingerea candidaturii, de vreme ce este menționat faptul că Daniela Dolha va candida pentru funcția de primar la Turda.

”La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenței că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianței USR-PLUS să candideze în municipiul Turda și nu în municipiul Câmpia Turzii. Apreciem că acest document exprimă voința indubitabilă a conducerii județene a formațiunii politice USR-PLUS”, se menționează în contestația depusă de Sabin Ghemeș, în calitate de reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită ”respingerea acestei candidaturi”, potrivit turdanews.net.

Ulterior, USR-PLUS Câmpia Turzii a transmis un punct de vedere referitor la incidentul de la depunerea candidaturii doamnei Daniela Dolha.

"În opinia PNL Câmpia Turzii, e firesc să acuzi de incompetență, complet gratuit, pe singurul candidat ce într-adevăr propune o schimbare în sistemul politic actual la nivelul admin

Candidatura Danielei Dolha e mai sănătoasă ca oricând și vă așteptăm la vot pentru a opri hoția, minciuna, administrația proastă și metehnele astea de ev mediu ce ne bântuie și azi în politica și presa locală..."

USR-PLUS Câmpia Turzii spune că Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei formațiunii lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel