Gâdea a aruncat cu piatra în mocirla lui Cioloș. Lovitură după interviul Antena 3

La finalul interviului cu Dacian Cioloș, Mihai Gâdea a aruncat o piatră uriașă în mocirla premierului. Sau a oferit o lecție de viață, de curaj și demnitate. Cum vreți să îi spuneți.

VEZI ȘI: Gâdea: Aceasta a fost MANEVRA lui Cioloș. Nu i-a ieșit

Mai precis, jurnalistul a vrut să arate că Antena 3 nu este nicidecum o apă plină de mâl și de noroi și nu este nici un mediu decăzut din punct de vedere moral unde invitații sunt puși "în fața avalanșei de minciuni, de jigniri și de lipsă de respect a jurnaliștilor", cum ar spune vicepremierul Borc sau Dacian Cioloș.

La finalul interviului, când premierul încă nu părăsise platoul Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat cazul unui mic erou din Vaslui care, la șase ani, și-a salvat surioarele, una de trei ani și cealaltă de un an, din flăcări, după ce casa bunicilor a luat foc. Părinții lor nu sunt lângă ei. Sunt la muncă în străinătate.

VEZI ȘI: Cioloș, mocirlă Antena 3. Banciu, comentariu ACID după interviu

Din casa lor au rămas doar ruine fumegânde. A ars tot, mobilă, acte și puținii bani pe care îi strânseseră bunicii. Iar Emi nu vrea decât o casă și hăinuțe pentru surorile sale.

Fundația "Mereu Aproape" l-a ajutat pe Emanuel să primească tot ce își dorește, iar jurnaliștii de la Antena 3 i-au adus cadouri de la Moș Nicolae.

[citeste si]

"Lucrurile s-au așezat. Acolo este o primăriță, femeia este extrem de destoinică. Nici nu a vrut să apară la televizor. La Fundația "Mereu Aproape" a fost obiectiv zero, profesorul Dan Voiculescu ne-a rugat să facem totul pentru Emanuel. Pornisem motoarele și totul s-a așezat într-un mod incredibil. Emanuel își dorea dulciuri, au venit și astea. Până seara am plecat la drum, am strâns aproape toată suma pentru casă, mâine perfectăm actele pentu casă. Gigi Becali a anunțat că ajută și el", a spus Alessandra Stoicescu, președintele Fundației "Mereu Aproape".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel