Gabriela Zoană, atac la Iohannis: Un președinte de țară ipocrit

Zoană
Zoană

Europarlamentarul PSD, Gabriela Zoana a declarat că Klaus Iohannis, prin refuzul numirii celor doi miniștri, la Transporturi și la Dezvoltare, a comis un abuz de putere.

"Prin folosirea exprimării ”persoana nominalizată nu are expertiza necesară gestionării domeniului complex al transporturilor”, domnul Iohannis se dovedește nu numai un președinte nepregătit pentru funcția pe care se preface că o exercită, dar și un om politic imatur. Klaus Iohannis uită atât faptul că aceste funcții sunt politice, dar și că, în timpul guvernării USL, a fost propus pentru funcția de ministru de interne, deși ocupația sa de bază era de profesor de fizică.

Președintele ipocrit


Nu mi-l amintesc pe domnul Iohannis să fi protestat atunci, în Februarie 2014, cum că nu are expertiza necesară ocupării funcției de ministru de interne, ba chiar îmi amintesc că a acceptat bătând din palme nominalizarea coaliției. În aceste condiții, ne aflăm în fața unui abuz de putere comis de către un președinte de țară ipocrit. Ceea ce este mai grav este că în spatele acestui gest, care blochează atât activitatea celor două ministere extrem de importante, dar împiedică și exercitarea optimă a Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, se află calcule pur electorale, Klaus Iohannis fiind avid după un nou mandat la Cotroceni. Am speranța ca măcar o parte dintre înalții oficiali europeni care se află zilele acestea la București să îi atragă atenția lui Iohannis în legătură cu comportamentul său iresponsabil în fruntea țării care asigură Președinția Consiliului Uniunii Europene", a transmis Zoană.

VEZI ȘI: 

Iohannis, motivare refuz. Olguța Vasilescu anunță reacția PSD

Iohannis, avertizat. Codrin Ștefănescu: Nu vom sta cu brațele încrucișate


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel