Gabriela Vrînceanu Firea, candidat pentru Senat din partea PSD Ilfov

firea
firea

Gabriela Vrînceanu Firea a fost desemnată de către organizaţia PSD Ilfov pentru a candida la alegerile parlamentare pentru un post de senator în colegiul 1 din circumscripția 25 Ilfov.

Organizaţia PSD Ilfov şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare pentru circumscripţia electorală nr. 25 Ilfov, care vor candida sub sigla USL, aceştia fiind Gabriela Vrînceanu Firea - Colegiul 1 Senat şi Horia Mihălcescu - Colegiul 2 Camera Deputaţilor, se arată într-un comunicat.

 Potrivit comunicatului citat, candidaturile pentru celelalte colegii ale circumscripţiei electorale vor fi comunicate oficial de organizaţia USL Ilfov.

Intrarea în PSD Ilfov a Gabrielei Vrînceanu Firea, soţia lui Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a fost anunţată pe 23 septembrie. Surse politice declarau atunci pentru Mediafaxcă în cadrul organizaţiei PSD Ilfov era luată în calcul o candidatură a Gabrielei Firea pentru Senat, în colegiul din care face parte şi oraşul Voluntari.

 "Dacă răspund criteriilor partidului, voi intra şi în competiţia pentru Parlament, (...) aşa bătăioasă cum sunt", a declarat Firea, răspunzând unei întrebări pe această temă. La rândul său, liderul PSD Robert Negoiţă preciza că Firea corespunde criteriilor partidului.

 Întrebată dacă ar dori să candideze în colegiul Ilfov, din care face parte şi oraşul Voluntari, în care este primar soţul său, Gabriela Firea a răspuns că i-ar fi mai uşor în acest colegiu.

 "Normal că mi-ar fi mai uşor să candidez în colegiul în care se află şi oraşul Voluntari, pentru că simplul motiv că soţul meu este primar de patru mandate şi a fost ales cu 90% în anii anteriori şi cu 80% acum. Lumea îl apreciază pentru că transformat Voluntariul dintr-o comună într-un oraş (...) Răspunsul este da, aşadar, însă nu există colegii care să conţină doar Voluntari. (...) Pentru un mandat de senator sunt 20 de localităţi, pentru deputat sunt 10 localităţi, aşa că Voluntari va fi o picătură într-un ocean de probleme şi de încercări", a spus Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel