Gabriela Podașcă candidează la președinția TSD. Anunț de ultimă oră

Gabriela Podașcă, deputat PSD și vicepreședinte TSD, va candida la președinția Tineretului Social Democrat la Congresul de pe 12 decembrie.

"Candidez pentru că vreau să transformăm TSD într-o adevărată mișcare a tinerilor din România, o mișcare din care tinerii să își dorească să facă parte, o mișcare care să ne facă pe noi mândri că suntem parte din TSD și mândri că suntem tineri de stânga", declară Gabriela Podașcă.

Vicepreședintele TSD consideră că tinerii social-democrați trebuie să înceapă, alături societatea civilă, mișcarea sindicală, antreprenori și mediul academic, un proiect național pentru oprirea emigrației în rândul tinerilor.

"Nu poți să construiești viitorul unei țări fără tineri. TSD trebuie să se implice în această dezbatere - cum îi convingem pe tineri să rămână în România. Nu va fi un obiectiv ușor de atins, dar dacă ne propunem acest lucru, atunci vom începe să ne implicăm în acele domenii care îi interesează în mod real pe cei care sunt din aceeași generație cu noi - crearea de locuri de muncă, locuințe pentru tineri, educație de calitate. Am început deja, împreună cu partenerii sociali, dezbaterile pentru actualizarea Legii Tinerilor. La Congres voi lansa proiectul Stop2Go, care cuprinde prioritățile pentru atingerea obiectivului privind oprirea emigrației tinerilor", spune Gabriela Podașcă.

Cuvânt important la alegerile din 2016

Ea susține că TSD trebuie să aibă un cuvânt de spus în elaborarea ofertei electorale a PSD pentru alegerile din 2016 în ceea ce privește politicile de tineret.  "Tinerii din TSD au fost mereu în prima linie a campaniilor electorale. Obiectivul nostru trebuie să fie câștigarea unui număr cât mai mare din voturile tinerilor în 2016. Vreau să le oferim tinerilor din TSD, dar și celor care se uită la noi din afara organizației, o perspectivă. Dacă muncești pentru TSD, atunci partidul te va promova. De aceea, voi susține ca la alegerile de anul viitor președinții organizațiilor TSD să se regăsească pe listele partidului la alegerile locale și parlamentare", precizează vicepreședintele TSD.

Congresul TSD va avea loc pe 12 decembrie, la București, după ce mandatul lui Mihai Sturzu în fruntea organizației a încetat conform Regulamentului TSD și în conformitate cu Statutul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel