Gabriela Firea, week-end special, la Mănăstirea Prislop

Senatorul PSD Gabriela Firea petrece acest week-end departe de București, într-una din regiunile cele mai pitoreşti din ţara noastră.

Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, însoțiți de cei doi copii pe care îi au împreună, au mers astăzi la Mănăstirea Prislop. În acest lăcaş de cult îşi doarme somnul de veci părintele Arsenie Boca, supranumit “Sfântul Ardealului”, al cărui nume primit la naștere îl poartă și mezinul senatoarei social-democrate.

"La Prislop, cu cei mici : David și Zian, cel care poartă numele de botez al Sfântului Ardealului...", a dezvăluit Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și câteva fotografii realizate în acest loc de pelerinaj, unul dintre cele mai iubite din România.

Gabriela Firea a născut, la începutul lunii mai, cel de-al treilea copil al său și al doilea din căsnicia cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele. Micuțul, născut de ziua Sfintei Mucenițe Irina, mesagera păcii și a credinței, a primit numele de Zian Mihail, naș de botez fiindu-i Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel