Gabriela Firea vrea șefia PSD, dar nu...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi seara, că intenţionează să candideze la şefia PSD Bucureşti, funcţie pe care o deţine în prezent în mod interimar. Ea îi acuză de manipulare pe cei care au susţinut că ea şi-ar dori să folosească Primăria Capitalei pentru a-şi pregăti candidatura la preşedinţia României.

Gabriela Firea a subliniat că nu doreşte să folosească Primăria Generală a Capitalei "ca pe o tribună politică" şi că nu are nicio intenţie să pregătească o candidatură la preşedinţia României sau a PSD: "Cred că cei care lansează astfel de zvonuri, de fapt, vor să îmi facă foarte mult rău, vor să mă decredibilizeze din punct de vedere administrativ. Cred că este o campanie în care să se demonstreze, dar fără argumente logice şi fără brumă de adevăr, că eu de fapt am venit la Primăria Generală a Capitalei, mă fac că fac nişte lucruri - deşi în realitate eu chiar încerc să răzbesc în această lume dură şi plină de obstacole - pentru a mă pregăti, ca în 2019 să intru în competiţia politică pentru Palatul Cotroceni. Nimic mai fals. E o manipulare".

"Sunt preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Intenţionez să candidez (...) Dacă va exista în perioada următoare o conferinţă municipală, voi depune şi eu candidatura, pentru că acum sunt preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este pentru prima oară când primarul general al Capitalei şi primarii de sectoare sunt din partea Alianţei PSD-UNPR. Împreună vom face lucruri bune în Capitală. Vreau să avem şi o coordonare politică şi una administrativă şi toate proiectele noastre de administrare şi guvernare locală să le aplicăm sinergic", a mai declarat Gabriela Firea, la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel