Gabriela Firea: Voi schimba fața Capitalei, după câteva luni de mandat la Primărie

Gabriela Firea a venit,  miercuri, la orele 12,00, la Biroul Electoral Municipal pentru a-și depune candidatura pentru Primăria Capitalei.

"Mi-am depus candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei. Este o zi foarte importantă pentru mine și sper să fie o zi importantă pentru toți  tinerii care așteaptă un viitor mai bun atât pentru țară, cât și pentru București.

În mod intenționat am venit astăzi cu tinerii pe care îi vedeți astăzi lângă mine pentru că eu cred, sunt convinsă,   că această campanie trebuie să fie despre tineri, despre viitorul nostru și al lor, despre soluțiile pe care le au toți candidații, pentru o viață mai bună în București", a declarat Gabriela Firea la ieșirea din sediul Biroului Electoral Municipal după depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei.

"Când voi fi Primar General al Capitalei, peste foarte puțin timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul bucureștenilor, pe care sper să-i conving în această campanie electorală, Capitala noastră va arătă cu totul diferit. Nu va mai fi atât de aglomerată, nu va mai fi atăt de plină de mizerie, poluare, de gropi. Sunt probleme care trenează de ani de zile, probleme care și-ar fi putut găsi rezolvarea dacă în fruntea Primăriei Generale  a Capitalei și alături de bucureșteni at fi fost un primar ambițios, un primar perseseverent, un primar deschis dialogului cu toți bucureștenii și cu toate instituțiile, cu ministere, cu sectoare, cu reprezentanții de la Bruxelles pentru atragerea de fonduri europene, pentru că bugetul primăriei este unul mare, dar insufient pentru multele probleme pe care le are Capitala.

Rezultatele mandatului meu nu vor putea fi măsurate abia peste patru ani de zile cum au fost obișnuiți, ci dacă bucureștenii vor decide  și voi fi primarul lor rezultatele se vor vedea în câteva luni. Sunt soluții care se pot lua imediat, fără a aștepta ani de zile pentru a vedea cum calitatea vieții bucureștenilor se îmbunătățește. Vreau să vă spun că îmi doresc foarte mult o campanie civilizată, o campanie deschisă.

Celorlalți candidați vreau să le transmit că voi veni la discuții, dezbateri privind problemele Capitalei și soluțiile pe care le avem noi, iar bucureștenii  să decidă cine este cel mai bine pregătoit candidat, cel mai eficient, cel mai aproape de oameni, care știe să asculte, cel care are răbdare să vorbească  cu oamenii simpli și cu specialiștii pentru a identifica cele mai bune soluții la problemele grave ale Capitalei, a declarat senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

[citeste si]     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel