Gabriela Firea vede moțiunea PNL un sac gol ce nu poate sta în picioare

Senatoarea PSD Gabriela Firea consideră moțiunea de cenzură a PNL "un sac gol ce nu poate sta în picioare". 

Gabriela Firea consideră că probabilitatea ca PNL să preia guvernarea democratic este tot mai redusă. "Prin urmare, sunt explicabile încercările colegilor din Opoziție de a răsturna actualul guvern cu ajutorul altor pârghii decât votul popular. De aceea, se agață de trimiterea în judecată a premierului Ponta, ceea ce, în viziunea lor apocaliptică, aduce grave prejudicii de imagine țării noastre care, iată, deja este izolată pe plan internațional. Din păcate pentru ei și din fericire pentru România, aceste prejudicii nu se regăsesc decât în retorica liberalilor și a adversarilor consacrați ai PSD în general și ai lui Victor Ponta în particular", a declarat senatoarea PSD. 

[citeste si] 

Gabriela Firea a adăugat că "deși a trecut o săptămână de la anunțul făcut de procurori, nu a existat nicio luare de poziție oficială a vreunui șef de stat sau de guvern, a vreunui ambasador, care să aducă în discuție o distanțare față de premier și de guvernul României. Excepție face desigur ministrul de externe maghiar, care însă are cu totul alte motive și ar fi de-a dreptul ridicol ca orice partid din România, inclusiv UDMR!, să se folosească de declarațiile impertinente ale unor oficiali de la Budapesta pentru a puncta în disputele politice interne. Au fost desigur, câteva declarații belicoase ale unor politicieni din grupul popularilor europeni, dar care nu au alte calități oficiale, decât cele de la Parlamentul European, care s-au pronunțat critic în această chestiune. Era de așteptat, ei nu fac altceva decât să-și ajute colegii de ideologie care, în schimbul ajutorului primit într-o astfel de chestiune meschină, le vor întoarce favorul poate în probleme mai importante".

Senatoarea PSD subliniază că situația juridică a premierului nu s-a schimbat, fiind în continuare suspectat că a comis anumite fapte.  

"Dacă nu ar evidenția amatorismul care caracterizează actuala Opoziție, ceea ce este trist pentru democrație, moțiunea de cenzură scrisa în grabă pe două file, prin care PNL speră să dărâme guvernul ar fi chiar amuzantă. Iar esența acestui demers a fost excelent surprinsă de viitorul fost candidat la funcția de premier din umbră. Dl. Predoiu susține că e treaba lui Dragnea și a PSD dacă vor să piardă puncte electorale pe mâna lui Ponta: cu alte cuvinte, liderul PNL spune că poporul va fi foarte nervos că cel care le-a reîntregit pensiile și salariile și a readus economia României pe un trend ascendent și sustenabil nu și-a dat demisia, și se va înghesui să voteze la anul pentru ca în locul lui să vină Cătălin Predoiu-cel care a contrasemnat toate măsurile de tăieri de pensii și salarii din 2010! Ne-am aștepta la mai multa decență din partea PNL în general, și a dlui Predoiu în special. Dar, vorba lui Benjamin Franklin, un sac gol se menține cu greu în picioare. Sau deloc", a mai spus Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel