Gabriela Firea, un nou program pentru bucureșteni. La ce se referă

"Voi înființa, în colaborare cu primarii de sector, șase piețe țărănești, unde producătorii agricoli tradiționali să-și poată vinde marfa. Programul "Hrană sănătoasă pentru București" e una din prioritățile mele. În luna octombrie, de Ziua Recoltei, vă invit să gustăm împreună produse românești în noile piețe țărănești din Capitală," declaraă Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

"Într-un oraș mare și aglomerat, cum e Bucureștiul, e tot mai greu să mănânci sănătos. Supermarketul și stilul urban de viață au izgonit aproape toți micii producători din lanțul comercial.

În piețe, tarabele au fost ocupate cu produse agricole de import. Auzim des că legumele și fructele au fost tratate cu pesticide sau cu conservanți periculoși, că antibioticele și hormonii din carne afectează sănătatea copiilor.

Azi numeri pe degete locurile unde poți cumpăra produse românești de la țărani.

[citeste si]

Dacă eu voi fi cea care va conduce Primăria Capitalei, în următoarele cinci luni voi înființa, în colaborare cu primarii de sector, șase piețe țărănești, unde producătorii agricoli tradiționali să-și poată vinde marfa.

Programul "Hrană sănătoasă pentru București" e una din prioritățile mele. În luna octombrie, de Ziua Recoltei, vă invit să gustăm împreună produse românești în noile piețe țărănești din Capitală,  declară Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel