Gabriela Firea: Tropăie indivizi diabolici de la putere să închidă și Spitalul Fundeni! Scapă cine poate să ajungă la privat

Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că Ministerul Sănătății dorește să închidă mai multe spitale din țară pentru ca oamenii să fie nevoiți să meargă la privat.

"Bună dimineață celor care nu cred că este o întâmplare evacuarea marilor spitale publice din Capitală, scoaterea cu forță a pacienților operați și trimiterea acasă a celor programați la intervenții chirurgicale. S-a început cu Spitalul Colentina, s-a continuat cu Carol Davila, a urmat Sfânta Maria iar acum Foișor. Tropăie indivizi diabolici de la putere să închidă și spitalul Fundeni! Sper din suflet să nu o facă! Zeci de mii de pacienți cronici au rămas, într-un an de pandemie, fără îngrijire medicală, tratamente, legătură cu medicul curant. Guvernarea de dreapta a promis investiții în spitale, prevenție, o strategie performanță și umană în sănătate. Și, pentru că ei au eșuat, au zero rezultate, omoară toate investițiile publice în sănătate făcute anii anteriori.

"Îi condamnăm la moarte"

Ce se întâmplă cu românii care au nevoie de spitale? Unii mor - suntem fruntași în topul țărilor în care cetățenii nu au mai avut acces la tratamente și au decedat-, alții se împrumută, își vând case și bunuri pentru tratamente în străinătate și la noi, la privat. Asta s-a dorit! Asta se îndeplinește! Subfinanțarea și închiderea cu forță a spitalelor publice! Scapă cine poate să ajungă la privat! Selecție naturală, ar zice cinicii de la guvernare! Sunt pentru susținerea investițiilor și în rețele de sănătate private! Dar, pentru cine își permite. 5-10% din populația țării. Cu restul ce facem? Îi condamnăm la moarte, la degradarea permanentă a stării de sănătate?

Sigur ați observat : Ministerul Sănătății nu este preocupat de prevenție, de testare, de accelerarea vaccinării, ci de închiderea spitalelor publice, pentru a le confisca terapiile intensive. Un model unic în lume de a lupta cu pandemia! Un model care pare desprins dintr-un scenariu de groază! Dacă președintele și premierul nu fac ceva urgent cu sănătatea națiunii, vor deveni părtași la tot acest dezastru. A trecut mai bine de 1 an! Nu mai au nicio scuză! Tăcerile lor pot deveni mai vinovate decât acțiunile în sine pentru distrugerea sistemului public de sănătate din România.", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel