Gabriela Firea: Trăim într-o dictatura a minorității

Gabriela Firea. În această seară, la ora 20,00, voi fi prezentă la mitingul împotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. 

"Gabriela Firea. Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar in special cel de putere. Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decat sa nu respecti votul romanilor! Am castigat alegerile dar, din prima zi, atat Guvernul cat si autoritatile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defaimare, transmiterea de informatii false, manipulare si boicotare a activitatii", precizează Gabriela Firea într-o postare pe Facebook..

"Vointa romanilor a fost calcata in picioare! Traim intr-o dictatura a minoritatii care nu s-a bucurat de votul romanilor dar care vrea sa confiste institutiile prin frauda politica si morala. Prin minciuna si presiuni institutionale! Unii mai slabi au cazut victime sau chiar au pactizat cu gruparile ilegitime din institutii. Cine indrazneste sa spuna ceva este amenintat!

Vezi si: Miting PSD-scopul real. Chirieac: Este inclusiv pentru partenerii externi

Cine are curajul sa se revolte e pus la zid de oameni certati cu legea si platiti sa creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democratiei si statului de drept, nu de drepti! Romania este a tuturor romanilor! Nu a celor care sunt platiti sa provoace evenimente negative si sa nesocoteasca votul romanilor.

Romania este o tara frumoasa pe care multi au denigrat-o in exterior intentionat, ca sa ne fie rusine sa scoatem capul in lume! Daca si tu vrei democratie si nu haos si abuz, vino la ora 20, 00, in Piata Victoriei!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel