Gabriela Firea, terorizată de protestatarii anti-Roșia Montană: amenințări cu accidente, tăierea gâtului, soluții acide aruncate pe față

Gabriela Firea este terorizată de mai multe persoane care spun că sunt împotriva proiectului de la Roșia Montană.

Gabriela Firea primește de mai multe săptămâni mesaje de amenințare cu moartea. Mesajele sunt trimise pe Facebook, pe telefonul personal și pe email.

”Nu mai am liniște nici la Biserică. M-au acostat două domnișoare la Biserică, cu cianura, că-s vândută. La Biserică suntem niste persoane particulare, nu parlamentari, nu membrii ONG. Au venit după mine, la mașină. Tot felul de mesaje: sa mă împușc, altul voia să se baricadeze cu mine”, a spus Gabriela Firea, la România TV, în emisiunea ”Ediție Specială” moderată de Laura Chiriac și Victor Ciutacu.

”Primesc sute de  astfel de mesaje. Cele mai multe amenințări se refereau la accidente care ar putea să mi se întâmple mie sau familiei mele, tăieri de gat, mutilat de figura, soluții aruncate pe față, corp”, a mai spus ea.

Alin Teglas

De ce te agiti asa de mult, taranco cumparata de comunisti? Iti doresc sa mori de cianura tu-ti mortii matii. Vor iesi oamenii in strada si va vor da in gura cu pietre. Statul roman trebuie sa investeasca in proiectul ala daca e sa se faca, cu bani din Banca Nationala, bai cretino. Esti mega stupida si nu stii sa lasi oamenii sa vorbeasca intr-o discutie la tv. Daca te vad pe strada iti fut una.

Ileana Viorica Ion

Indrazneala mare ai sa vorbesti de sfanta limba romana, limba stramosilor nostri daci dupa ce ai spurcat prin prezenta sfantul pamant al motilor, al muntilor Apuseni, al sfintei Rosii Montane, locul de unde, acest binecuvantat si atat de iubit de Dumnezeu popor “isi trage seva” de la stramosii daci, prin energiile subtile lasate de generatiile ancestrale, tocmai aici, la Rosia Montana!!!...M-ai uluit femeie ca nu aveai cum sa nu stii ce reprezinta Rosia Montana.

Pentru moti, romani, pentru omenire, la fel cum stii sigur de imensa furaciune a aurului Apusenilor si inbolnavirea lor, in toate felurile...M-ai dezamagit enorm si cred ca pe multi!...In rest duduita, ia fa bine si afla cat mi-a platit pielea ca primar al orasului Lehliu Gara, ca asa a vrut Dumnezeu sa nu fiu fistecine…si ultimul aspect de care musai sa tii seama si tu si toate gunoaiele care numa’ nu au distrus aceasta tara si acest popor, e ca-s bistreana, numa’ colea peste deal de Rosia Montana! Aici m-am nascut, aici am crescut si aici imi sunt radacinile, aici in acest “colt de rai” al lumii!!!!!... ultimul cuvant: bagati-va mintile in cap ca altfel brishka bistrenilor va si juganeste! Amin!!!

Rodica Hociung

Coabitaca nenorocita! Tu crezi ca ai fost votata sa ii satisfaci pe cei de la RMGC? Sau sa-l pupi in cur pe Basescu alaturi de Turcanoaica?

Cuvintele unei directoare de bancă

”E o diferență să protestezi civic și e altceva să ameninți cu accidente, decapitare și altele”, a mai spus Firea.

Gabriela Firea a mai spus că și-a luat câteva măsuri personale de protecție. ”Mi-am luat câteva măsuri personale de protecție, pe care nu vreau să le numesc”, a spus Gabi Firea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel