Gabriela Firea: Strategia noastră nu se schimbă în funcţie de contracandidaţi

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că strategia sa pentru Capitală nu se schimbă în funcţie de persoana contracandidaţilor.

'Salut clarificările aduse de PNL în această seară. În această competiţie, am deocamdată o singură certitudine: eu voi candida, din partea Alianţei Electorale PSD+UNPR, pentru postul de primar general al Capitalei. În rest, aştept ziua de marţi, 26 aprilie, când va expira termenul pentru depunerea candidaturilor şi vom şti cine vor fi contracandidaţii mei.Strategia noastră nu se schimbă în funcţie de contracandidaţi. Eu candidez pentru bucureşteni, pe care sper să pot să-i conving că merit să le fiu primar în următorii ani', a subliniat senatoarea PSD, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Gabriela Firea a menţionat că atenţia sa este concentrată pe problemele oraşului şi pe soluţiile pentru acestea, iar 'restul nu este decât zgomot de fond'.

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat, miercuri, că a decis să îşi asume candidatura la Primăria Capitalei. El a precizat că a luat această decizie după consultări cu liderii PNL. 'Gândurile mele sunt extrem de limpezi şi voinţa mea, extrem de hotărâtă', a spus Predoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel