Gabriela Firea şi Carmen Dan, mesaje fabuloase pentru Halep

Şi oameni politici au salutat victoria jucătoarei Simona Halep, care s-a calificat în finala turneului WTA de la Beijing.

Gabriela Firea şi-a exprimat convingerea că sportiva va oferi şi pe mai departe motive de mândrie. "Felicitări din toată inima, Simona Halep! Atunci când există valoare şi determinare, rezultatele vor apărea, chiar dacă unii îşi pierd răbdarea... Mergi pe drumul tău, în ritmul tău, şi am convingerea că ne vei oferi încă multe motive de mândrie!", a scris primarul Gabriela Firea pe Facebook.

Şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a arătat că prin succesul obţinut sâmbătă, Halep a scris istorie. "7 octombrie 2017 este ziua în care Simona Halep a scris istorie şi în care România a fost ridicată pe cele mai înalte culmi. Felicitări, Simona Halep - numărul 1 în tenisul mondial!", a scris ministrul Carmen Dan, pe Facebook.

Jucătoarea de tenis Simona Halep va ocupa, de la 9 octombrie 2017, locul I în clasamentul WTA, devenind astfel prima româncă clasată pe prima poziţie în ierarhia tenisului mondial feminin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel