Firea - Dăncilă, conflict? Reproșuri dure, în direct: PSD, în loc să-și revină...

Irina Constantin / 08 iun 2019 / 00:11 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Gabriela Firea a afirmat, la TVR 1, că a fost luată prin surprindere de data Congresului PSD, reproșând că se știa când urmează să se opereze. De asemenea, a mai reproșat că decizia cu privire la când urma să fie stabilit Congresul a fost comunicată într-un grup restrâns înainte de CExN. 

”Discuția am înțeles că a fost ieri între doamna premier Dăncilă, dl Stănescu, dl Ciolacu, doamna Olguța Vasilescu. Doamna președinte Dăncilă le-a spus că și-ar dori organizarea unui Congres peste două-trei săptămâni, cei de față au opinat că li se pare cam în pripă și că vom crea, din nou, senzația că PSD, în loc să-și revină, să se reformeze, restructureze, se gândește direct la o situație, în care, vrei, nu vrei, tot se va vorbi în presă că e bătaie pe ciolan.” a spus Gabriela Firea, la TVR 1. 

”Nu am înțeles- n.r. de ce atâta grabă cu Congresul PSD- dar îmi măsor cuvintele, pentru că nu vreau să se preia din emisiunea dvs. sau să se înțeleagă că am vreo frustrare, că nu voi putea fizic să particip pentru că voi fi la o operație, de care colegii mei știau. (...) Mi s-a părut și mi se pare că e o grabă, o pripă, dar CEx-ul are întotdeauna dreptate” a susținut Gabriela Firea. 

”Am atras atenția”

 

”Sunt multe de spus” a mai afirmat Gabriela Firea, întrebată dacă se simte trădată. Primarul a mai afirmat: ”Am atras atenția că am putea fi în pericol să ajungem în aceeași situație în care anterior ședințelor importante, se organizează întâlniri într-un grup mai restrâns și se iau aceste decizii care apoi sunt comunicate și, normal, lumea se adaptează și sunt persoane care nu vor să creeze conflicte” a afirmat Gabriela Firea, la TVR 1. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24