Gabriela Firea, replică pentru Andreea Pora la România TV

Gabriela Firea a avut o intervenție telefonică la România TV după ce Andreea Pora a făcut o remarcă nepotrivită referitoare la botezul fiului senatoarei PSD.

Andreea Pora a spus că botezul micuțului Zian Mihail a fost un eveniment luxos, cu mulți invitați, "un eveniment pe care nu l-a urmărit și care nu a interesat-o".

"Nu mă interesează nicio nuntă și niciun botez. Am făcut o constatare generală și am spus că aceste nunți și botezuri care apar la televizor au o opulență deranjantă și indecentă", a zis jurnalista la România TV.

"Aceste cuvinte sunt folosite de doamna Pora în special pentru partea stângă a politicii românești. Nu vreau să intru în polemică cu domnia sa. Eu știu că nu a fost nimic indecent la botezul fiului meu. Noi vom da socoteală în fața lui Dumnezeu și în fața instituțiilor statului, nu în fața unui comentator care niciodată nu ne-a avut la inimă și cu atât mai puțin în această seară putea să spună lucruri frumoase. Nu s-a exagerat cu absolut nimic la botezul fiului meu", a fost replica Gabrielei Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel