Gabriela Firea: Răsturnarea Guvernului Ponta înseamnă întoarcerea la dezastrul produs de PDL

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, nu crede în șansele de victorie pe care le-ar avea PNL cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta. 

"Nu cred că moțiunea de cenzură a PNL are vreo șansă de victorie, deoarece sunt sigură că toți parlamentarii sunt conștienți de faptul că o răsturnare a Guvernului Ponta înseamnă întoarcerea României la dezastrul produs de PDL! Revenirea PDL la guvernare ar însemna blocarea tuturor măsurilor bune luate de Guvernul Ponta până în prezent: măsurile care au dus la o creștere economică de 4,3%, cea mai mare rată de creștere din Europa, reinstaurarea nedreptăților comise de colegii doamnei Alina Gorghiu, tăierea alocațiilor pentru copii, tăierea salariului minim și a pensiilor, creșterea din nou a TVA" este de părere purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea.

Senatoarea PSD adăugă: "Să nu uităm că drept soluție de premier este propus Cătălin Predoiu, un om care a semnat fără nicio remușcare măsurile antisociale luate de Guvernul Boc. Iar alături de Predoiu s-ar întoarce și Ialomițeanu, Blaga, Videanu, Blejnar, Anastase și restul haitei portocalii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel