Gabriela Firea, răspuns către un ministru tehnocrat

Gabriela Firea  apreciază interesul lui Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, de a colabora cu viitorul primar general al Capitalei pentru atragerea unor fonduri europene care sunt la dispoziția Bucureștiului.

"Îl asigur pe domnul ministru de toată deschiderea mea de colabora cu Guvernul spre binele bucureștenilor, dacă aceștia mă vor alege primar pe data de 5 iunie. Totodată îl informez pe domnul ministru că unul din cele două obiective menționate de dânsul pentru atragerea fondurilor europene în Capitală, este deja inclus în programul meu pentru bucureșteni. Am în vedere ca în cazul în care voi deveni primar general să intervin imediat pentru a parcurge procedura necesară în vederea accesării celor 187 de milioane de euro, puși la dispoziție de Uniunea Europeană pentru modernizarea rețelelor de transport și distribuție a agentului termic din Capitală. În acest sens, apreciez mult disponibilitatea experților Ministerului Fondurilor Europene de a colabora cu viitoarea echipă din Primăria Generală pentru realizarea acestui proiect" declară gabriela Firea pentru DC News.

"De asemenea, îl asigur pe domnul ministru al Fondurilor Europene că dacă voi fi aleasă să conduc Primăria Capitalei îl voi vizita foarte des la minister pentru a obține cele 120 de milioane euro destinate reabilitării albiei râului Dâmbovița, dar și pentru a discuta de alte proiecte de interes pentru bucureșteni, ce ar putea fi finanțate din fonduri europene.

În opinia mea, primarul general al Bucureștiului are datoria de a găsi o cale de colaborare cu toți factorii responsabili - Guvern, membrii Consiliului General indiferent de partide, alte instituții - pentru înlăturarea blocajelor din prezent și pentru obținerea de beneficii concrete pentru bucureșteni", conchide Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel